«У світі, де править колективна Антоніна, місце чоловіка – у гробу». Мухарський написав обурливий пост про жінок

Український актор, телеведучий Антін Мухарський
фото: Главред

Антін Мухарський виклав неоднозначний пост про колективну Антоніну, на яку орієнтується сфера послуг

Український актор, телеведучий Антін Мухарський, відомий під сценічним ім'ям Орест Лютий, написав обурливий пост, де ображає українських жінок. Свої думки він висловив у Facebook.

«В світі, де править колективна Антоніна місце чоловіка – у гробу». Автор описав більшу частину українок, як недалеких «яжємать», які ненавидять чоловіків.

«Чому не в окопах?!» – з будь якого приводу волає вона, свідомо чи підсвідомо бажаючи всім чоловікам смерті. Не знаєте хто така Антоніна? То я розтлумачу: це такий неофіційний телевізійний термін, який позначає колективний архетип середньостатистичної жіночки середнього віку, з середньою освітою, посередніми фізичними даними, яка свого часу, (переважно по зальоту), виродила з себе один-два шматка живої плоті, гордо називає себе «яжємать», що апріорі дає їй право творити всяку х*ню, бо на її боці суди, сусіди, міліція-поліція, суспільна думка, подруги, ЗМІ, бульварна преса, лівацькі організації», – йдеться у пості.

Мухарський пише, що колективна Антоніна активно користується своїм становищем для впливу на сферу послуг, асортимент товарів у магазинах, телевізійне виробництво дешевих серіалів.

«Антоніна – основа буття. Масовий споживач. Головний рушій економіки. На неї орієнтована сфера послуг, асортимент товарів в супермаркетах, магазинах одягу і побутової техніки, меню в ресторанах, а, відповідно, телевізійне виробництво дешевих серіалів, глянцевої преси, примітивної реклами та соціальних послуг. Ну і церква з інстаграмом. Вона – неглибока криниця соціальних штампів та примітивних поведінкових моделей, які толерують чоловіка виключно як сировинний придаток до її ненажерливої, агресивної, чорноротої натури, що «вєріт в Бога» і любому пасть порве за «дєтєй, любофь, правду і справедлівость», – пише актор.

Окрім цього Антін Мухарський згадує ще колективного Віталія. Образ чоловіка, який перейняв частину рис Антоніни. «Пиво-футбол-серіали про ментів-кримінальні хроніки», – так описав цей образ автор.

Мухарський описує  колективного Віталія, як пасивного, що не має своєї думки та у всьому потурає жінці. Полюбляє розвішувати ярлики та роздавати непрохані поради. «Експерти з усіх питань» Антоніна та Віталік – це Інь та Янь нашого сьогодення. У них не все так однозначно, бо іншим вони кричать: «чому не в окопах?!». Самі ж не поспішають щось робити. Саме на ці образи розрахований марафон «Єдині новини», виступи Арестовича та серіали 95 кварталу. Саме Антоніни та Віталії роблять рейтинги та толерують такий формат телевізійних продуктів», – пише Антін Мухарський.

Ця публікація викликала активну реакцію серед користувачів мережі. Деякі підписники підтримують думки Антіна Мухарського.

«У світі, де править колективна Антоніна, місце чоловіка – у гробу». Мухарський написав обурливий пост про жінок фото 1
«У світі, де править колективна Антоніна, місце чоловіка – у гробу». Мухарський написав обурливий пост про жінок фото 2
«У світі, де править колективна Антоніна, місце чоловіка – у гробу». Мухарський написав обурливий пост про жінок фото 3
«У світі, де править колективна Антоніна, місце чоловіка – у гробу». Мухарський написав обурливий пост про жінок фото 4
«У світі, де править колективна Антоніна, місце чоловіка – у гробу». Мухарський написав обурливий пост про жінок фото 5
«У світі, де править колективна Антоніна, місце чоловіка – у гробу». Мухарський написав обурливий пост про жінок фото 6
скріншот коментарів

Інші ж навпаки зовсім не згодні із тим, що написано у пості.

«У світі, де править колективна Антоніна, місце чоловіка – у гробу». Мухарський написав обурливий пост про жінок фото 7
«У світі, де править колективна Антоніна, місце чоловіка – у гробу». Мухарський написав обурливий пост про жінок фото 8
«У світі, де править колективна Антоніна, місце чоловіка – у гробу». Мухарський написав обурливий пост про жінок фото 9
«У світі, де править колективна Антоніна, місце чоловіка – у гробу». Мухарський написав обурливий пост про жінок фото 10
«У світі, де править колективна Антоніна, місце чоловіка – у гробу». Мухарський написав обурливий пост про жінок фото 11
«У світі, де править колективна Антоніна, місце чоловіка – у гробу». Мухарський написав обурливий пост про жінок фото 12

Багато користувачів соцмережі стверджують, що у Мухарського травма від колишньої, тому і пише такі пости.

Читайте також: Заборонити чоловікам виїзд за кордон після перемоги? У мережі розгорівся новий скандал

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: