Кім Кардаш'ян зводила дітей у кафе з їжаками та нарвалася на хейт

фото з відкритих джерел

Деяких шанувальників блогерки фото з їжаками збентежили та навіть викликали негатив

Американська блогерка Кім Кардаш'ян вирішила здивувати передплатників та порадувати своїх дітей спілкуванням із їжаками. Вона привела їх у ресторан, де весь дизайн говорить про те, хто тут головні жителі.

Зірка реаліті-шоу захотіла ближче познайомити дітей з колючими мешканцями дикої природи. У закладі, де кожен охочий може доторкнутися до їжаків, взяти їх на руки і погодувати черв'яками, знаходяться кілька тераріумів, покритих ґрунтом. Саме там і мешкають лісові мешканці. Кім поділилася в соцмережах зворушливими фото та відео.

9-річна Норт, 6-річний Сейнт, 5-річна Чикаго та 3-річний Псалм, не приховуючи радості, няньчилися зы звірятками. А щоб голки не заважали брати їжаків на руки, всім видали рукавички. Але деяких шанувальників Кім така ідея збентежила і викликала навіть негатив. Дехто наголосив, що їжаки – одинаки і люблять усамітнення. До того вони вже звикли вести нічний спосіб життя.

«Я – щасливий господар їжака. Я дійсно сподіваюся, що в цьому місці їх не триматимуть в одному вольєрі. Їжаки – самотні істоти, і вони відчувають справжній стрес у присутності інших людей», – написали у коментарі до фото.

Кав'ярня, куди привела дітей Кім Кардаш'ян, знаходиться в Японії. У цій країні багато жителі не можуть собі дозволити домашніх вихованців через обмежені умови, заборони орендодавців або банального трудоголізму, коли вони просто не встигають доглядати тварин. Але в будь-якому місті вони можуть прийти в ресторан і поспілкуватися з кішками, собаками, рептиліями, совами та іншими тваринами.

Читайте також: Наймолодшим мільярдером у світі став 18-річний італієць

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: