Камінська публічно висміяла нову пісню Анни Трінчер та Позитива

Трінчер та Камінська посперечалися на очах шанувальників
Фото: ТСН

Між українськими співачками запалала суперечка у соцмережах

Колишня солістка гурту «НеАнгели» Слава Камінська посперечалася з колегою Анною Трінчер через її першу дуетну пісню із Позитивом. Трінчер різко відповіла Камінський, нагадавши про її недавню прем'єру, до якої очевидно у виконавиці теж є питання.

Почалося все з того, що з'явилося відео, яке оприлюднила одна із подруг Слави Камінської. На ньому українка висміяла новий трек «Який ти козак», а у кінці на кадрах з'явилася і сама Слава. «Скільки можна підсипати шоубіз такими крінж-треками? Де місце творчості? А не піару на ситуації в країні», – написано на ролику.

Це відео виставила в своїй соцмережі Трінчер та зазначила, що вже звикла до такої реакції на свою творчість. «Вкотре отримуючи негатив у сторону моєї музики, я посміхаюсь», – написала Анна.  Тоді Камінська оприлюднила скріншот із особистої переписки, у якій хтось із зірок «подякував» Славі за таку «рецензію». «Дуже люблю Аню, але Пазіка більше, сорі. Але я ж не козачка! Та за що? Де тут музика? Вибачте», – цитує ТСН КАмінську.

Слова, певне, зачепили Трінчер тому вона теж вирішила різко відповісти колезі на очах у тисячі шанувальників. «Напевно, в тому ж місці, де твоя музична композиція «Слава Богу». Вибач, дуже тебе люблю», – відповіла на закиди Анна.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: