Дев'ять спалень та 11 ванних кімнат. Джей Ло продає розкішний особняк за колосальні гроші

Актриса придивляється до більших об'єктів нерухомості
фото з відкритих джерел

Лопес придбала приголомшливу власність в актриси Сели Уорд

Американська співачка та акторка виставила на продаж свій будинок у Лос-Анджелесі за колосальні 42,5 мільйона доларів. Співачка купила особняк сім років тому, тоді його вартість становила 28 мільйонів доларів, що було також дуже недешево. У будинку Bel Air є дев'ять спалень, 13 ванних кімнат, басейн, тренажерний зал та багато іншого.

Лопес придбала приголомшливу власність площею вісім акрів в актриси Сели Уорд та її чоловіка, підприємця Говарда Шермана. Загалом маєток займає близько 14 000 квадратних футів.

Окрім озера, приватного пляжу та душу на відкритому повітрі, будинок має велику територію з котеджем для гостей, галявиною для гольфу та пагодою з ямою для багаття. За словами агента з продажу нерухомості Carolwood Estates, відкритий амфітеатр може вмістити до 100 осіб. На фотографії, що демонструє інтер'єр будинку, стіни внутрішнього кінотеатру обвішані афішами фільмів із Лопес, Аффлеком та парою разом.

У головному будинку є великий камін, бар, бібліотека і приголомшлива головна розважальна кімната з високими стелями. Ще однією перевагою нерухомості є стиль «французький кантрі», що поєднує в собі елементи каменю та дерева. Тут достатньо місця для приготування та їди, тому що в головному будинку є формальна їдальня та кухня шеф-кухаря з вбудованою зоною для сніданку, кам'яним каміном.

Усі кімнати у будинку виходять на великі тераси. Нагорі, де знаходиться основний люкс, є офіс та кабінет, кімнати для гостей та масажу. Згідно з Carolwood Estates, будинок був створений як «багатоструктурний притулок у французькому селі».

Головний люкс у будинку має власну бібліотеку та вітальню. У будинку є кілька розважальних просторів, які досить просторі для розміщення великих компаній. У спальні також є власний камін, його та її гардеробні та ванні кімнати, які виходять на впорядковані тераси. Власність Bel Air також надає покупцю житла доступ до приватних пішохідних стежок. «Єдиний у своєму роді спосіб життя, який неможливо відтворити», – заявив агент з лістингу.

Актриса придивляється до більших об'єктів нерухомості після того, як у липні минулого року вийшла заміж за Бена Аффлека. Вони на двох мають п'ятеро дітей.

Читайте також: Мадонна знялася для азербайджанського глянцю та шокувала деталями

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: