Чоловіки відправились на човні за пирогами і ледве не потонули

Британці вирушили за пирогами і зазнали аварії
Фото: Ilfracombe RNLI

Sky News: двоє британців вирушили в плавання за пирогами і ледве не попрощались з життям 

У Великій Британії рятувальники евакуювали з катера двох чоловіків, які попливли купувати пироги і ледве не потонули через аварію. Про це повідомляє Sky News.

Власник десятиметрового катера «Газель» Пол Хедфілд із валлійського міста Суонсі регулярно плавав у селище Ілфракомб, графство Девон, за пирогами. Для цього доводилося подолати близько 40 кілометрів на один бік. Проте Хедфілд переконаний, що пироги в Девоні готують набагато краще, ніж у Суонсі, і вони варті такої подорожі. Британець вкотре вирушив у плавання за улюбленими ласощами разом із колегою, але на зворотному шляху вони зазнали аварії корабля. Величезна хвиля, що обрушилася на катер, вибила вікно каюти, і вода хлинула всередину. Хедфілду довелося викликати берегову охорону.

«Ця аварія сталася тому, що пироги в Суонсі не зрівняються з Девоном. Ви не можете придбати нічого подібного в Свонсі. Ми були в Ілфракомбі цілий день, і я купив дев’ять пирогів для колег»,  – підтвердив  він мету мандрівки.

Королівський національний інститут порятунку на воді отримав сигнал лиха та направив на допомогу чоловікам своїх співробітників на двох шлюпках. Рятувальники евакуювали потерпілих. Потім прив'язали до «Газелі» мотузки, щоб відтягнути назад до порту Ілфракомба, проте незабаром вона пішла на дно.

Врятований британець заявив, що ніколи не забуде цього дня. Але й від поїздок до Девона за смачними пирогами теж не відмовиться. Він планує повернутися за ними до Ілфракомба найближчим часом. А от чи вдалося врятувати пироги, куплені перед корабельною аварією, невідомо.

Нагадаємо, в Одесі на пляж у Фонтанці винесло ворожий катер. Про це повідомив голова Громадської ради при Одеській ОВА Сергій Братчук. Ймовірно, це український катер, який вкрали окупанти під час окупації Херсонщини. Раніше повідомлялося, що на узбережжя Одещини течією винесло наслідки техногенної повені на Херсонщині. Вода досягла Одеської затоки, принісши із собою фрагменти зруйнованих будинків, трупи тварин, дерева, російські міни та боєприпаси. Від Одеси до Каховської ГЕС майже 300 км суходолом, проте течія відносить все. Тож попри велику відстань, до узбережжя прибувають навіть меблі та частини будинків.

Читайте також: В Італії затонув туристичний човен: є загиблі

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: