Червона панда втікла із зоопарку, аби сходити у магазин (фотофакт)

Кмітлива панда навідалась до крамниці у Британії
фото:FreshPoint Local

Червона панда на прізвисько Сандара втекла з вольєру місцевого зоопарку, але її швидко повернули назад 

У Великій Британії червона панда на прізвисько Сандара втекла з вольєру місцевого зоопарку і навідалась до продуктової крамниці неподалік. Про це йдеться у повідомленні ресурсу ІTV News.

Панда з'явилася у зоопарку у місті Ньюкі, що графстві Корнуолл, лише на початку травня, а вже за місяць їй вдалося втекти. Панду, що блукає вулицями міста, помітив продавець фруктів компанії FreshPoint Local.

«Один із наших співробітників побачив, як щось біжить вулицею. Він зрозумів, що це точно не кішка чи собака і покликав колег», – розповідає директорка компанії Рейчел Крейз. Продавцям вдалося заманити Сандару до крамниці яблуком. Потім вони зателефонували до поліції. Диспетчер розсміявся, дізнавшись про несподіваного відвідувача торгової точки, та відправив туди поліціціянтів. Він також повідомив працівників зоопарку про те, де знаходиться втікачка.

Червона панда втікла із зоопарку, аби сходити у магазин (фотофакт) фото 1

Рейчел Крейз додала: «Коли співробітники зоопарку прибули, вони захопили панду сіткою, і мила і приємна тварина вже не була дуже милою – вона була не дуже рада, що її спіймали». Вся операція з відлову тварини тривала  близько півгодини.  Інспектор з поліції Девона і Корнуолла пожартував про рятувальну місію сказавши, що порятунок панд не є предметом підготовки поліцейських,

Інспектор Гай Блекфорд сказав: «Нечасто поліцію Ньюкі відправляють до червоної панди, яка втекла з місцевого зоопарку, яку знайшли на продажі фруктів у Ньюкі. Порятунок панд ще не є темою, яку вивчають на поліцейських, а дарма». Також повідомляється, що після невдалого шопінгу червона панда повернулась у свій вольєр у зоопарку. 

Нагадаємо, вночі 15 травня унаслідок обстрілу Києва російськими окупантами, на територію столичного зоопарку в Шевченківському районі впали уламки ракети. Попри обстріл російських загарбників, Київський зоопарк розпочав роботу вчасно, о 10 годині ранку. Про це повідомив працівник зоопарку Сергій Харьков. Нагадаємо, що уламком ракети пошкодило зелені насадження, але всі поламані гілки вже прибрали.

Читайте також: Парламент змінює процедуру створення парків і зоопарків. Навіщо?

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: