Чоловік відомої російської співачки та топ-чиновник РФ раптово помер у літаку

Заступнику міністра науки та вищої освіти РФ було всього 46 років

Російські ЗМІ пишуть, що співачка Діана Гурцкая втратила чоловіка. Петро Кучеренко, який працював заступником міністра науки та вищої освіти РФ, повертався з відрядження на Кубі у складі російської делегації. Йому стало погано в літаку – борт посадили у Мінеральних Водах, але врятувати білолашного росіянина не вдалося. Йому було 46 років.  

«20 травня помер статс-секретар – заступник міністра науки та вищої освіти Петро Кучеренко. Петру Кучеренко стало погано у літаку, на якому російська делегація поверталася з робочого відрядження на Кубу», – повідомили у відомстві.

ЗМІ пишуть, що трагічну новину про смерть чоловіка співачці повідомив її брат Роберт. У подружжя є спільний син, який народився в 2007 році.

Раніше «Главком» писав, що в Москві раптово помер відомий актор і телеведучий. Сергій Колесников вів програму «Фазенда» на пропагандистському Першому каналі. Причиною смерті чоловіка далеко не похилого віку став інсульт. Незважаючи на те, що Колесникова було негайно госпіталізовано до лікарні, медики врятувати його так і не змогли. У артиста залишилося дружина, двоє дітей та три онучки. Актор знімався у багатьох фільмах та серіалах, серед яких «Петербурзькі таємниці», «Далекобійники».

Також актор відомий ролями у зарубіжних картинах. Наприклад, у фільмі «Міцний горішок – 5» артист зіграв бізнесмена Чагаріна, також знімався в таких голлівудських картинах, як «Гарний день, щоб померти», «Чорне море» та британському серіалі «Макмафія».

Читайте також: У Алли Мазур на фронті загинув племінник: телеведуча звернулася до росіян

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: