Британська телеведуча осоромилась із привітанням у прямому ефірі (відео)

Маріам Моширі перепросила за свою поведінку у ефірі
фото із відкритих джерел

Ведуча ВВС News назвала свою поведінку «дурним жартом»

Одна з головних провідних новин на британському каналі ВВС News Маріам Моширі перед денним випуском новин у прямому ефірі показала середній палець. Пізніше ведуча пояснила, що це був «дурний жарт» і вибачилася, пише The Guardian.

Відеозапис курйозу миттєво розлетівся соціальними мережами, а телеведуча була змушена вибачитися.

Моширі після завершення традиційного для каналу зворотного відліку показала в камеру непристойний жест, піднявши брови. Після чого набула серйозного вигляду з відповідним виразом обличчя і, як ні в чому не бувало, спробувала продовжити вести програму. Першою новиною було повідомлення про участь колишнього прем'єр-міністра Бориса Джонсона у розслідуванні коронавірусу.

«Це був внутрішній жарт команди, і мені дуже шкода, що він вийшов в ефір! Я не хотіла, щоб це сталося, і мені дуже шкода, якщо я когось образила чи засмутила… Це був дурний жарт, призначений для невеликої кількості моїх приятелів», – написала телеведуча у соціальних мережах.

За її словами, за кілька хвилин до включення камери вони з колегами жартували щодо зворотного відліку, і телеведуча сказала, що вважає на пальцях, завершуючи середнім.

Фотограф і журналіст Роберт Коксвел підключився до дискусії з приводу цього випадку у соціальних мережах, заявивши, що інцидент ігнорували користувачі протягом 10 годин. Але потім хтось підключився до системи ВВС, вирізав цей фрагмент і розіслав.

«Сумно, що хтось захотів посилити неприємність», – зауважив він. Справді, деякі користувачі обурилися, заявляючи, що така поведінка непрофесійна. Але багато хто знайшов цей випадок кумедним. «Як платний передплатник ВВС я вимагаю більше такого контенту», – написав один із тих, хто підтримав телеведучу.

Нагадаємо, телеведуча Маша Єфросініна категорично відмовляється проводити корпоратив зі скандально відомим колегою Володимиром Остапчуком. Причиною цьому міг стати нещодавній скандал з жіночою депіляцією. Про це йдеться в матеріалі «Главкома» «Скільки коштує Сердючка на Новий рік? Гонорари українських зірок під час війни». Так, в агенції «Дядя Жора» «Главкому» повідомили, що послуги Маші Єфросиніної коштуватимуть €9 тис., однак є одна умова – вона навідріз відмовляється виступати з шоуменом Володимиром Остапчуком.

Читайте також: Названо олігарха, який у 2023 році найбільше заробив на «Єдиному марафоні»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: