Маша Єфросініна навідріз відмовилась виходити на сцену разом зі скандально відомим колегою

Шість годин роботи Остапчука на корпоративі коштуватимуть €6 тис., Єфросініної – €9 тис.
фото з відкритих джерел

Новорічний корпоратив, де були б ведучими Володимир Остапчук та Маша Єврофросініна, неможливий

Телеведуча Маша Єфросініна категорично відмовляється проводити корпоратив зі скандально відомим колегою Володимиром Остапчуком. Причиною цьому міг стати нещодавній скандал з жіночою депіляцією. Про це йдеться в матеріалі «Главкома» «Скільки коштує Сердючка на Новий рік? Гонорари українських зірок під час війни».

Так, в агенції «Дядя Жора» «Главкому» повідомили, що послуги Маші Єфросиніної коштуватимуть €9 тис., однак є одна умова – вона навідріз відмовляється виступати з шоуменом Володимиром Остапчуком.

До слова, домовитися про виступ на новорічну ніч зі скандально відомим Остапчуком теж так просто не вийде. За словами агенції «Дядя Жора», Остапчук «дуже зайнятий», натомість агенція Lioncom можливість запросити шоумена знайшла – шість годин його роботи коштує €6 тис.

З Лесею Нікітюк чи Олександром Педаном мати справу простіше. За Педана в агенції запросили $4,5 тис., а за Нікітюк – $8,5 тис. та зазначили, що це ціна «за кілька годин».

Фрагмент прайсу агенції «Дядя Жора», надісланий нам агенцією
Фрагмент прайсу агенції «Дядя Жора», надісланий нам агенцією
фото: «Дядя Жора»

На тлі Педана і Нікітюк цінник самого шоумена Дяді Жори як ведучого видається скромним: $4 тис.

У випадку з агенцією «Дядя Жора» до суми гонорару ведучого входить і сценарій вечора. Натомість у агенції Lioncom зазначають, що за сценарій доведеться доплатити ще 20 тис. грн.

Під час вибору ведучих вечора, треба брати до уваги чимало нюансів
Під час вибору ведучих вечора, треба брати до уваги чимало нюансів
інфографіка: «Главком»

Нагадаємо, шоумен Володимир Остапчук нещодавно вляпався у черговий скандал. У своєму подкасті Остапчук зі співаком Positiff і блогером Богданом Буше обговорювали волосся на тілі жінок, вагу та целюліт.

Раніше телеведучий виїхав з України на грецький острів Міконос, де відпрацював на дні народженні одеситки Юлії Буряк, яка є колишньою дружиною російського олігарха Леоніда Арапова.

Читайте також: Скільки коштує Сердючка на Новий рік? Гонорари українських зірок під час війни

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: