Близька подруга Баскова розповіла, чому він насправді розплакався в ефірі телешоу

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Микола Басков пояснив свої сльози переживаннями за долю російських військо

Російський співак Микола Басков, який палко підтримує російську агресію на території України, в ефірі одного з пропагандистських телеканалів розплакався, розповідаючи про «героїчних» окупантів. Однак, як вважає колишній депутат Держдуми Марія Максакова, котра багато років входила в коло близьких друзів Баскова, плаче він зовсім з іншої причини.   

«Він став заручником власної політичної неохайності. Одна його легковажна помилка – перше підписання заяви на підтримку агресії Росії проти України – спричинила все інше. В ефірі Корчевнікова дійсно всі спостерігали ці сльози Баскова, але ж насправді вони зовсім про інше, – каже Максакова в інтерв’ю УНІАН. – Зовсім не про те, про що там натужно міркував в ефірі Микола. Він оплакував свої втрачені можливості, своє безтурботне минуле життя, поїздки до Європи на весілля до олігархів, великі гонорари. Він почував себе таким улюбленцем долі. Тепер усій цій безпечності прийшов кінець».

«Я розумію так, що у нього глибинні психологічні проблеми, можливо, вони спричинили гормональний збій. Я Колю знала як досить променисту людину. Від нього просто не залишилося й сліду. Зараз він виглядає просто нездорово. І якщо навіть говорити про те, що з нього ліпили такого ось Кобзона, то Кобзона з Колі не вийшло, але і Баскова в собі він теж втратив. Думаю, що він розуміє перспективу цього всього, що все тільки погіршуватиметься. Як його становище, так і його фізичне самопочуття відплачуватиме йому за його жахливу і для мене навіть дещо несподівану його позицію», – додала Максакова.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: