Рашистка Віка Циганова видала байку про окупанта, з яким «сталося диво» після її концерту

Циганова: Я йому співала, просто в очі дивлюся, а він каже: сталося диво
фото з відкритих джерел

Співачка Циганова в кращих пропагандистських традиціях «годує» телеглядачів ура-патріотичними казками

Співачка-рашистка Віка Циганова, яка підтримує кремлівський режим та їздить по окупованим українським територіям з концертами, заявила в ефірі російського телебачення, що її пісні лікують окупантів краще, ніж ліки медиків.  

«Поранений десантник без ноги на колясці, – видала Циганова у програмі «Нові російські сенсації» на пропагандистському НТВ. – Він підвівся, розумієш, він просто підвівся. А інший ось із підрозділу, який мій чоловік Вадим мій зараз опікується, яким він допомагає, він сидів на першому ряду, це був у шпиталі концерт. Я йому співала, просто в очі дивлюся, а він каже: сталося диво, у мене нога перестала боліти, зараз поставлю протез, піду воювати».

Тим часом, співак Микола Басков, який палко підтримує російську агресію на території України, в ефірі одного з телеканалів пожалівся глядачам, що «багато хто не бачить, що наші військові – герої». Артист-рашист їздить по госпіталям, де також співає пісеньки пораненим окупантам. Під час одного з інтерв’ю російському телеканалу, Басков розповідаючи про свої пропагандистські гастролі, розплакався.

«Я давав концерти для біженців, виступав. Один із неймовірних моментів… Приїхав до шпиталю, мене попросили піднятися на третій поверх, де лежав командир батальйону. Зайшов до нього до палати, у нього одна нога ампутована. Він запитав: «Можна я вас обійму?» – «Та це я повинен вас обійняти!» – пафосно заявив музикант у програмі «Життя і доля», куди запрошують виключно артистів, котрі підтримують війну в Україні.

«Багато хто цього не бачить, але наші військові – великі герої! Люди, які роблять все, щоб ми спокійно ходили вулицями, раділи життю», – несподівано додав Басков.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: