Тарас Тополя пояснив, чому Ілон Маск та Папа Римський виправдовують окупантів

фото з відкритих джерел

Співак Тарас Тополя прокоментував неоднозначні висловлювання Папи Римського Франциска та мільярдера Ілона Маска

Лідер гурту «Антитіла» Тарас Тополя, який після повномасштабного вторгнення РФ в Україну служив парамедиком на фронті, прокоментував неоднозначні висловлювання Папи Римського Франциска та мільярдера Ілона Маска щодо війни в Україні.

«Давайте бути відвертими: всі ми живемо в своїй інформаційній бульбашці. І ця інформаційна бульбашка існує як у нас в країні, так і в Європі та США. Великий вплив на це має інтернет. Якщо говорити про Маска, то є багато версій, чому він це зробив. Перша – в нього тоді тривала купівля Twitter і хтось йому міг докинути фінансів на це. А цей хтось міг бути зацікавленою особою. Друга версія – це могла бути жінка, найближче сімейне оточення, яке прямо впливає на людину. Не один уже був приклад, коли якісь американські експерти несуть єресь щодо війну в Україні, виправдовуючи росіян, а потім виявляється, що дружина в чолов’яги – росіянка», – розмірковує Тополя про Маска, котрий запропонував віддати Крим Росії, в інтерв’ю Фактам-ICTV.

«Так само було з солістом гурту Limp Bizkit, який почав в якийсь момент нести відбірний треш про війну в Україні. А дружина-то росіянка! На Маска теж може хтось впливати (усміхається). А третя версія, яку зі мною обговорював мій вітчим – дуже поважна людина, дипломат найвищого рівня, він каже, що у американців є поняття cutting losses. Воно означає, що за умов, коли все летить під три чорти, коли бізнес зазнає збитків, треба почати грати в якусь нову гру, – додає музикант – У Маска це може бути мислення щодо війни в Україні: мовляв, треба зафіксувати збитки і зупинитися, щоб не стало гірше. Інакше кажучи, капітулювати, поки не пізно. А гірше, що очікує в своєму розумінні Маск, я підозрюю – це ядерна катастрофа, до якої світ несеться, з його точки зору. Він теж у своїй бульбашці, ймовірно, що в цій бульбашці є російська пропаганда з її страшилками і шантажем. А Маск людина бізнесу, його бізнес теж певним чином залежить від ринку, від ситуації в світі».

З приводу Папи Римського, який вихваляє «великий російський народ», у Тополі такі думка: «Насправді ніхто з нас не знає справжніх причин. Як ми і не знаємо, що стукнуло в голову Папі Римському. Я схиляюся до того, що його позиція лояльності до росіян теж пов’язана з його оточенням, з бульбашкою, в якій він живе і не розуміє до кінця, що відбувається в Україні».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: