Арестович виголосив «передвиборчу промову» і облаяв українців, які не бачать його наступним президентом

Олексій Арестович
фото з відкритих джерел

Арестович заявив, що український народ «хоче чути розповіді про те, що він великий, світлий та славний», завжди себе вихваляє і не визнає, що має окремі недоліки

Ексрадник Офісу президента та блогер Олексій Арестович знову відзначився скандальною промовою Під час прямого ефіру у відомого політичного оглядача і публіциста Юрія Романенка він виголосив «передвиборчу промову», в якій, використовуючи нецензурну лексику, пояснив, за що українці мають його вибрати на пост президента у майбутньому.

«А я вас хочу запитати, довбо*би, бл*дь: якщо ви за мене не проголосуєте, кому від цього буде гірше? Ви ж подумайте своєю тупоголовою головою, бл*ть! Я буду сидіти на яхті в Тихому океані після закінчення війни, їсти омарів і вести семінари. А що буде з вами, якщо ви за мене не проголосуєте?» – виголосив Арестович.

Він стверджує, ніби українці просять «ошукати себе» та «залишили у своєму вигаданому світі».

За його висловами, український народ «хоче чути розповіді про те, що він великий, світлий та славний», завжди себе вихваляє і не визнає, що має окремі недоліки.

«А якщо ви великі, світлі і славні, то чому ВВП України в 2023 році менший, ніж в 1991-му? А поясніть мені. І як так виходить, що російські «Ланцети» вражають все більше цілей на полі бою, а ми з цим нічого не можемо зробити? І наші «Ланцети» чомусь не з'явилися і не вражають їх. А як так виходить, що у нас є командири-м'ясники, які посилають солдатів на забій, що сьогодні президент змушений звільняти всіх воєнкомів? Це великий славний народ, якому не можна зізнатися, що у нас є окремі недоліки?» – заявив Арестович.

Крім цього, ексрадник Офісу президента висловив бажання вступити в опозицію до системи, яка, на його думку, «вичавлює та пожирає» українців.

«Я, звернувшись до вас, намагаюся врятувати вас від цього безглуздого стану», – стверджує він.

Раніше ексрадник Офісу президента та блогер Олексій Арестович пояснив, чому не варто називати росіян «свинособаками та генетичними рабами»

Нагадаємо, колишній радник Офісу президента Олексій Арестович не відкидає, що для того, щоб швидко стати членом НАТО, Україні доведеться тимчасово «відмовитися» від своїх територій.

До слова, Олексій Арестович переконаний, що війну спровокували самі українці.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: