Анатолія Анатоліча нахабно пограбували в Парижі: Вирішив зробити сюрприз рідним

Телеведучий з дочкою в Парижі
фото з відкритих джерел

Телеведучий не попередив рідних, що приїде в гості і скористався послугами метро

Телеведучий та відомий блогер Анатолій Анатоліч потрапив у неприємну ситуацію: цого пограбували в Парижі. Артист приїхавши в черговий раз до французької столиці, щоб провідати родину – дружину та дітей, вирішив зробити їм сюрприз та не попередив про свій візит. Анатолій Анатоліч скористався метро, де телеведучого нахабно обікрали – витягнули гаманець, у якому були платіжні картки та водійське посвідчення.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Анатолій Анатоліч (@anatoliyanatolich)

«Я вирішив зробити сюрприз: приїхав до своїх малих на свій день народження на п'ять днів. І в мене у метро вкрали гаманець. У гаманці були картки, мої права, гаманець сам дуже цінний. Чому я такий лох? От чому, якщо вкрали, то лох? Не знаю, напевно, що лох!» – обурився Анатоліч.

Телеведучий пише про гаманець: «Так, шкода гаманець, який я купив в Ріо в Montblanc. Так, були часи, гуляв по Ріо і купував непотрібні дорогі речі. І так, зараз все інакше».

Ведучий говорить, що злодій «вів» його з самого входу в метро. Крадій встиг помітити пароль від банківської карти, коли Анатолій платив за проїзд. Тому злодій встиг навіть зняти готівку. Та Анатоліч швидко все заблокував та написав у поліції заяву.

«Я спустився в метро, що купити квиток, він коштує 1,90 євро. У метро не можна оплатити Apple Pay, Google Pay, як у нас. Тут у Парижі все допотопно. Потрібно вставити картку і вести PIN-код. І там так багато людей насправді. От я вставив картку, ввів PIN-код і спустився в метро, і вже хвилин за 7-8 мені прийшло повідомлення про те, що зняли з моєї картки 260 євро», – поділився Анатоліч.

Читайте також:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: