Цей засіб допоможе у боротьбі зі зморшками – поради дерматолога

Гоммаж – це щадний варіант пілінгу, який не має на увазі використання кислот
фото з відкритих джерел

Дорослі повинні вживати заходів, щоб залишатися молодими та красивими

Фахівці клініки антивікової медицини називають, що є основною причиною змін шкіри обличчя. За їхніми словами, в основному на це впливає міміка. Посмішка і сміх залишають найбільший відбиток. Це спричиняє зморшки, які згодом повільно розправляються. Чим старше ви стаєте, тим менша ймовірність того, що ваша шкіра стане гладшою. Цей процес оборотний тільки у дітей. 

Дорослі повинні вживати заходів, щоб залишатися молодими та красивими. Основною причиною появи зморшок є нестача колагену. Вам потрібно регулярно зволожувати шкіру, щоб компенсувати це. Для цього підійдуть спеціальні засоби.

Крім міміки, є й інші фактори, які прискорюють старіння. Як каже Катерина Морозова, на здоров'я багато в чому впливають соціальні фактори. Інший експерт Ірина Єрошкіна рекомендує жінкам використовувати для догляду за обличчям гоммаж. 

Гоммаж – це щадний варіант пілінгу, який не має на увазі використання кислот. Крем дбайливо очищає шкіру, сприяє злущування ороговілих клітин, очищенню пор, видалення забруднень. Гоммаж підходить жінкам чутливої ​​і ніжної шкіри, він може використовуватися при наявності протипоказань до проведення хімічного пілінгу.
Читайте також: Як мінімізувати шкоду від недосипання – поради вчених

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: