Експертка нагадала, як потрібно правильно доглядати за волоссям

Якщо волога випаровуватиметься, волосся не буде здоровим
фото з відкритих джерел

Фундаментальні засади догляду за волоссям не залежать від віку і їх мають дотримуватися постійно

Українська трихологиня Крістіна Руденко в Instagram розповіла про головні правила догляду за волоссям. «Якщо цього у вас цього немає, ніщо інше не даватиме результатів», – наголосила вона.

Жінка зазначила, що фундаментальні засади догляду за волоссям не мають вікових обмежень, їх мають дотримуватися постійно.

Зволоження

Зволоження волосся притягує молекули води. Оскільки волосся на 15% складається з води, не можна на це не звертати уваги. Зневоднення впливає на волосся, яке тьмяніє, робиться жорстким та ламким.

Живлення

Потрібно використовувати засоби, створені задля формування ліпідних шарів. Вони допомагають утримувати вологу у волоссі. А це надає волоссю еластичність і блиск, які важливі для краси та здоров'я волосся. Якщо волога випаровуватиметься, волосся не буде здоровим.

Не зайвим буде нагадати, що рицинова олія є незамінним помічником у догляді за волоссям. Кислота, яка міститься в олії, є протизапальним та протимікробним засобом, що заспокоює подразнену шкіру голови та бореться з грибковими бактеріями.

Додамо, що від голлівудських знаменитостей очікують, що вони завжди виглядатимуть якнайкраще, незалежно від того, де перебувають, що переживають та скільки їм років. Журнал Half Eddie розповів про тих, хто залишається витонченим і красивим навіть у старшому віці.

Читайте також: Дженніфер Еністон не злякалася сивого волосся

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: