Ексдружина Володимира Остапчука розповіла про проблеми з нирками

Христину Горняк у боротьбі з хворобою підтримують рідні та друзі
фото з відкритих джерел

Жінці загрожує видалення нирки

Нотаріус Христина Горняк, яка розлучилася з Володимиром Остапчуком, зіткнулася із серйозними проблемами зі здоров'ям. Лікарі діагностували у жінки захворювання нирки, а тепер взагалі стоїть питання про складну операцію.

Жінку підтримують близькі люди та новий обранець, а колишній чоловік жодної допомоги не запропонував. Про це Христина написала в Instagram.

Христина не любить торкатися теми її особистого життя, але відповіла на запитання, яке турбує багатьох підписників.

Ексдружина Володимира Остапчука розповіла про проблеми з нирками фото 1

«Думаю, що ці питання не дуже вже доречні, у кожного вже своє життя... але один раз відповім, бо багато запитуєте – ні, не підтримав, – зізналася колишня дружина шоумена. – І навіть деякі «друзі» теж не підтримали, тому їх у моєму житті більше теж не буде! Так буває, моє оточення продовжує змінюватись та очищуватися, за що я і вдячна Всесвіту!».

Ексдружина Володимира Остапчука розповіла про проблеми з нирками фото 2

Відомо, що лікарі поставили Христині діагноз, який передбачає видалення нирки.

«Я просто впала емоційно, як тільки може впасти людина. Плакала і думала, що все, я вмиратиму, що життя закінчується ... хоча я нікому це не показувала майже, ну на скільки змогла. Я ж так хочу ще багато встигнути», – уточнила жінка.

Після розлучення з телеведучим Христина мешкає і в Україні, і в Австрії, тому вона вирішила додатково проконсультуватися зі спеціалістом у Відні. Медик запевнив, що якщо нирка «працює хоча б на 30%, він врятує її. Якщо ні, то ні...».

Нотаріус не приховує, що емоційно їй дуже важко, але завдяки підтримці людей жінка легше переносить непрості часи.

«Стільки повідомлень отримала від тих, від кого не очікувала зі словами: «тільки скажи, що зробити», а також приємно вражена допомогою тих, кого нещодавно знаю», – розповідала раніше блогерка.

Додамо, що телеведучий Слава Дьомін у своїй авторській ютуб-програмі «Слава ПРО» розповідав, що у телеведучого Володимира Остапчука проблеми у сімейному житті. За словами Дьоміна, який працював разом з Остапчуком на телеканалі «Україна», який нещодавно закрився, Горняк та Остапчук, які одружився у 2020 році, живуть окремо.

Як відомо, телеведучий Володимир Остапчук після розлучення з другою дружиною, нотаріусом Христиною Горняк схоже знову не самотній.

Читайте також: Колишня дружина Остапчука зізналася, хто винен в тому, що вони з Володимиром розлучилися

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: