Тіна Кароль послала на три літери підписників з Росії: відео стало вірусним

Виконавиця різко звернулася до росіян
фото з відкритих джерел

Відео швидко поширилося мережею

Співачка Тіна Кароль відправила за відомою адресою користувачів мережі, які їй надсилали у прямий ефір коментарі з російськими прапорами. Відео швидко поширилося мережею і отримало безліч схвальних коментарів.

@fan_tinakarol_ #тинакароль #Кароль #путинхуйло🔴⚫ #tinakarol #рекомендации ♬ оригінальний звук - fantina_karol_

Один з фан-акаунтів артистки записав її прямий ефір, у якому співачка розповідала про реабілітацію пораненого солдата ЗСУ. Один з фрагментів трансляції опублікували в TikTok. В ролику Тіна Кароль розповідала про пораненого героя та читала коментарі, які писали підписники. Деякі з них чомусь вирішили надіслати їй емоджі з прапором країни-терориста. Виконавиця різко звернулася до них: «Всі, хто пише прапори оці російські, – йдіть нах#й».

Раніше «Главком» писав, що на фан-сторінці Тіни Кароль у соцмережі з’явилося фото співачки, яке одних шанувальників порадувало, інших – засмутило. Виконавиця на знімку виглядає настілько стрункою, що інтернет-користувачі просять її більше не худнути.

На знімку співачка позує перед дзеркалом у чорному топі та широких штанях. «Дуже гарна – схудла», «Як завжди, найкраща», – пишуть одні підписники. Інші їм заперечують, та звертаються до співачки: «Сильно схудла. Навіщо?», «Кошмар, Тіна, це перебір, схаменись», «Так, мала, страшна ти», «Тіна, не худни більше».

Читайте також: Українці просять у зірки Голлівуду підтримки для пораненого в Соледарі актора Лінартовича

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: