Що поклали в дитячі сосиски? Екснардеп побідкався, що його могли отруїти

фото з відкритих джерел

Підписники в мережі радять Корнацькому переходити на «картоплю в мундирах та тюлечку»

Підприємець та політик Аркадій Корнацький на своїй сторінці в Фейсбук поділився інцидентом, який стався з ним нещодавно.

«Перейшов на здорове харчування – купив сардельки вищого гатунку «Дитячі». Думав, якщо для дітей вироблені, то напевне якісні. Тепер після приготування навіть не знаю, як бути. Кипіло всього хвилину, прозора й чиста до того вода стала рожевою. Та ще й блискучою на поверхні. Красиво, звичайно», – написав підприємець у соцмережі.

Що поклали в дитячі сосиски? Екснардеп побідкався, що його могли отруїти фото 1

Одні підписники жартують в коментарях: «Це для дітей спеціально придумано: два в одному. Сардельки їдять, а рожевий навар використовують для малювання», «Можна зробити рожеві крашанки у відварі з сардельок», «Одна сосиска скорочує життя людини на один день», «Каструльку шкода».

Другі погоджуються, що в «дитячі» продукти могли намішати хімії:  «Аркадій Олексійович, де ви в наш час бачили натуральні продукти? Одна хімія скрізь, на всьому економлять. Як то кажуть швидко робиться та сліпе родиться».

Треті вже кинулися вивчати склад сардельок та нічого кримінального не знайшли: «Барвник ідентичний натуральному. Нічого дивного. І не факт, що він прямо шкідливий. Принаймні так написано в інструкції», «Склад – м'ясо 90% (свинина напівжирна, яловичина 1с, яловичина в/с), вода питна, олія соняшникова, молоко сухе 2%, сіль кухонна, яєчний порошок, цукор, екстракт мускатного горіха, екстракти прянощів, фіксатор кольору Е250 (нітріт натрію)».

Інші зробили висновок: «Саме найкраще – це картопля в мундирі, тюлечка та салатик».

Читайте також: Марічка Падалко пробігла 42 км на марафоні в США: Коли дістала прапор, сталося неймовірне

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: