Марічка Падалко пробігла 42 км на марафоні в США: Коли дістала прапор, сталося неймовірне

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Телеведуча поділилася історією українського учасника, який втрптив на війні обидві ноги

У США пройшов найдавніший і найпрестижніший у світі Бостонський марафон, який уже 127 років збирає понад 30 тисяч як елітних спортсменів, так і любителів з усього світу. Телеведуча Марічка Падалко пробігла 42 кілометри, щоб привернути увагу для України та зібрати гроші для благодійної організації, яка надсилає свою допомогу в країну.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Марічка Падалко (@marichkapadalko)

В програмі «Сніданок з «1+1» телеведуча поділилася враженнями. «Я себе дуже добре почуваю, бо Бостон – це такий марафон, де неймовірна підтримка людей. І потім я ж поїхала туди не за результатом. Моя головна місія бути амбасадором благодійної організації  і привертати своєю участю увагу до неї. На дистанції я намагалася підбігти до кожного українського прапора, який бачила. Я теж фінішувала з українським прапором – і це було круто. Коли я його дістала, сталося неймовірне, всі почали кричати: «Слава Україні». Один чолов’яга махає українським прапором, я до нього підбігла, почала розмовляти, а він – у відповідь: «Have a good run!».  Тобто він не українець, а стоїть з нашим прапором», – каже Падалко.

Марічка не вперше бере участь в марафонах, однак на Бостонському не ніколи ще не бігла. «На забігу на п’ять кілометрів біг військовий, який лише сім місяців тому втратив обидві ноги. Благодійна організація допомогла йому з протезами. Артем Мороз мріє в наступному році здолати ще більше відстань», – розповіла телеведуча про одного з українців, який теж брав участь у марафоні.

Читайте також: Команду Андрія Данилка не випустили з України до США: артист зробив заяву

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: