Родичка Бориса Моїсеєва розповіла, від чого насправді помер співак

фото з відкритих джерел

За словами жінки старшого брата співака, він ніколи не скаржився на здоров'я

Дружина старшого брата співака Бориса Моїсеєва розкрила причину смерті артиста, якого не стало в вересні. Саме з Людмилою Чеснулявічюте артист колись виконав танець, після якого Моїсеєв став відомим.

Людмила Чеснулявічюте впевнена, що насправді артиста занапастив шалений ритм життя. За словами жінки, він ніколи не скаржився на здоров'я – його періодично мучив лише гастрит. Людмила не приховує: їй прикро, що вони перестали спілкуватись із Борисом після його другого інсульту.

«Я у його директора Гороха якось запитала: «Чому ти не дзвониш Маріку (Маркс – рідний брат виконавця, – Ред.) і не розповідаєш про Борю?». Він лише відмахнувся: «А мені він не брат, чому я йому маю дзвонити?» Я думаю, що перед смертю Борі було дуже важко. Він пішов молодим – ще б жити та жити. Я знаю абсолютно точно: він не хотів помирати! І навіть ніколи не заводив на цю тему розмови», – цитує Людмилу російська преса.

Чеснулявічюте розповіла, що в них із Мойсеєвим життя несподівано увірвалася співачка Алла Пугачова. «Якось влітку під час відпустки Боря каже: «Настала пропозиція попрацювати в Юрмалі». Там ми познайомилися з Лаймою Вайкуле. Якоїсь миті навіть думали працювати разом. Але зненацька в нашому житті з'явилася Алла Пугачова. Одного дня ми виступали в цьому барі, а Алла прийшла до нас на виступ», – розповіла жінка.

Дружина брата Бориса додала, що Примадонна не допомагала співакові перебиратися до Москви: «Ми самі приїхали. Спочатку ми виступали зі Стасом Наміним. Потім із Ларисою Долиною зібралися працювати, але вона несподівано завагітніла. І тоді Борис звернувся до Алли. Вона не відмовила: одразу запросила нас до свого театру».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: