Відома блогерка Квіткова звинуватила пластичного хірурга Камінського у невдалій пластиці

Квіткова з чоловіком
фото з відкритих джерел

Едгар Камінський, колишній чоловік співачки Слави Камінської, чкурнув від війни в Італію

Даша Квіткова, відома блогерка та переможниця проекту «Холостяк» розповіла в інтерв'ю Петру Заставному для його ютуб-проекту про проблеми, які сталися  її зовнішністю після невдалої пластичної операції у відомого хірурга Едгара Камінського.

Квіткова розповіла, чому наважилася на ринопластику. «Через хейтерів, ну майже через них, я зробила ринопластику. До проєкту не було комплексів із-за носа. Все подобається. Але коли починаєш читати коментарі…У дитинстві я зламала носа. Три роки після проєкту я постійно дивилася на себе і думала, що щось не так. Я пішла до Едгара Камінського. Він сказав, що операція – легка. Не міняв мені форму носа, просто поєднав хрящі, що розійшлися. Чому пішла саме до Едгара? Через те, що його ім'я на слуху, більше я нікого не знала з лікарів. І через те, ще Слава Камінська – подруга мого чоловіка Нікіти (Нікіта Добринін – телеведучий та головний герой одного з проектів «Холостяк» – Ред.). Після операції я півроку на себе дивилася у дзеркало і думала: «Навіщо я це зробила?». Потім звикла. Але повернулася «ямка», яку прибирала».

Телеведучий в свою чергу зізнався, що теж звертався до Камінського через постійну нежить та невдалу операцію в одній з державних клінік: «Всі кажуть, що це лікар – просто топ». «Бо це медійність, гарні піарники», – перебила його Даша.

Петро Заставний розповів, що зробив всі необхідні обстеження перед прийомом, але коли приїхав на консультацію до лікаря в призначений час, тей був зайнятий якоюсь конференцією. Пацієнт прочекав півтори години, а коли Камінський таки його прийняв, приділив всього кілька хвилин, пояснивши, що «випадок важкий». Лікар пообіцяв більш конкретну консультацію через місяць. За домовленістю Петру мали перетелефонувати з клініки. За прийом Заставний виклав 400 євро. «Минув місяць, другий, почалася війна, – згадує телеведучий. – Я перетелефонував сам, мені відповіли, що лікар – за кордоном».

«Так, він в Італії, – підтвердила Даша. – Я до останнього старалася залишатися лояльною до Едгара. Я знаю, як важко заробляються гроші, і розумію, що те, що я йому заплатила – це дуже багато. За ці кошти я розраховувала на нормальне відношення і гарний результат. Але зараз у мене різні ніздрі. Він мені каже: «Це було у вас до операції». Ну, ок. Але ж ви зробили мені операцію, яку я оплатила! Коли почалася війна, я написала адміністратору, що в мене з'явилася ямка, яку прибирала. І в мене різні ніздрі. Мені відповіли, що Едгара немає в країні, коли повернеться, невідомо. Порадили чекати. Через півроку я знову написала і отримала відповідь: «Лікар в Італії. Якщо хочете потрапити до нього на консультацію, їдьте за кордон». Тобто я маю оплатити собі квитки, готель, щоб Едгар виправив мені те, за що я вже заплатила? Тоді мені сказали: підемо іншим шляхом – зробіть КТ носа, ми передамо лікарю. Зробила, принесла в клініку, відкрив якийсь охоронець, забрав. Потім прийшло повідомлення, що знімок передали лікарю. Мовляв, треба чекати. І я чекаю, хоча так стомлена цією дивною комунікацією... Знаєте, коли раніше мені розповідали, що Едгар неуважний, не добре ставиться до клієнтів, я завжди його захищала. Хоча він після операції навіть не підійшов до мене, не запитав: шо там, як там».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: