Перша річниця тверезості: зірка «Людини-павука» розповів, як поборов алкогольну залежність

Актор Том Холланд
фото з відкритих джерел

Актор Том Холланд зізнався, що цього року відсвяткував свою пергу річницю тверезості

Актор Том Холланд відверто зізнався, що мав проблеми з алкоголем. Зірка «Людини-павука» не одразу прийняв свою залежність. Про це пише Daily Mail.

Актор Том Холланд зізнався, що цього року відсвяткував свою пергу річницю тверезості. І це найскладніша річ, яку він коли не будь робив.

«Я не прокинувся одного дня і не сказав: «Час кидати пити». Я, як і велика кількість британців, мав дуже «веселий» грудень, свята, відпустку, я пив надто багато. Завжди міг багато пити», – розповів Холланд, і запевнив, що має цю згубну звичку від родичів по маминій лінії, – але у січні я вирішив, що кине пити.

«Та все про що я міг думати, це був алкоголь. Я прокидався з цією думкою, перевіряв годинник, а там було лише 12:00 дня. Це дійсно мене лякало. Тоді я вирішив зменшити кількість алкоголю. Тож, у лютому знову спробував не пити, і думав, що якщо в мене вийде, то я зможу побороти цю звичку, адже, куди б я не вийшов: на вечерю чи просто в люди, я завжди хотів випити», – додав актор.

Актору вдалося протриматися два місяці, а потім він дав собі ще три.

«Я сказав собі, якщо протримаюсь пів року, то у мене немає проблеми. Тож, коли першого червня мені вдалося, я був найщасливішою людиною у житті», – розповів Холланд і додав, що без алкоголю він почувається і спить краще, а ще ліпше думає і може насолоджуватися життям без додаткової чарки.

Щоб зайвий раз себе не спокушати, актор віддалився від спільноти регбі, де часто його запрошували випити.

Читайте також: Проблеми з алкоголем у Каменських: як співачка справлялась із депресією

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: