Принц Гаррі триматиметься подалі від загальної уваги. Експертка з культури назвала причину

фото з відкритих джерел

Принц Гаррі «планує зробити крок назад» від спільної кар'єри пари в індустрії розваг, оскільки він ніколи не хотів бути в центрі уваги

За словами експерта з культури та брендів Рошель Вайт, герцог Сассекський планує зосередитися на своїх особистих проєктах і триматися подалі від загальної уваги. Про це повідомляє Mirror.

Рошель Вайт пояснила, що Гаррі «планує зробити крок назад» від спільної кар'єри пари в індустрії розваг, оскільки він ніколи не хотів бути в центрі уваги.

«Я відчуваю, що це значною мірою його бренд, – сказала вона та додала: – Меган звикла бути на виду ще до того, як вона познайомилася з Гаррі, і я відчуваю, що з них двох вона єдина, з ким кожен хотів би поговорити і попрацювати».

Експертка зазначила, що досвід Меган бути в центрі уваги може допомогти їй «стати брендом і розвивати те, що вона почала щодо свого блогу The Tig, і розвивати це».

Коментуючи критику на адресу матері двох дітей, Рошель додала: «Незалежно від того, що кажуть люди, у неї є шанувальники і люди, на яких вплинув її стиль і життя, і це може спрацювати».

Що стосується молодшого сина короля Чарльза, Рошель визнала, що він з радістю «дозволив своїй дружині стати знаменитістю», оскільки у нього були інші бажання і цілі.

«Дивлячись на минулу поведінку, я відчуваю, що Гаррі ніколи не був шанувальником життя знаменитості, і я бачу, як він працює і робить те, що значить для нього більше і що йому подобається. Він був досить відкритий, щоб ясно дати зрозуміти це», – додала експертка. 

Заява експерта сталася на тлі чуток, що Netflix розриває угоду з Гаррі та Меган. Представник Netflix повідомив, що компанія Archewell Productions, яка займається створенням контенту, наразі працює над кількома проєктами для популярного сервісу.

Натомість стрімінговий гігант підтвердив, що у них міцний зв’язок із Меган і Гаррі.

«Ми цінуємо наше партнерство з Archewell Productions», – сказали вони виданню. – «Гаррі і Меган» був найбільшим документальним дебютом Netflix за всю історію, і ми продовжимо працювати разом над низкою проєктів, зокрема над майбутнім документальним серіалом «Серце Нескорених».

Раніше повідомлялося, що принцеса Уельська нещодавно відвідала місто Мейденхед, де зіграла матч у місцевому клубі з регбі. Зазвичай принцеса з'являється на публіці в стильних костюмах або сукнях, але цього разу вона обрала спортивну форму. 

Читайте також: Стало відомо, чому Кейт Міддлтон часто носить схоже вбрання

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: