Мілла Йовович власноруч підстриглася та продемонструвала результат

фото з відкритих джерел

Акторка пояснила бажання змінитися тим, що захотілося змін, а «під руками були ножиці»

Голлівудська зірка Мілла Йовович, яка народилая в Києві, на своїй сторінці в Інстаграм виклала фото свого перетворення – акторка власноруч підстригла волосся.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Milla Jovovich (@millajovovich)

Мілла пояснила бажання зовнішньо змінитися тим, що їй захотілося якихось змін, а «під руками були ножиці». «У будь-якому разі, волосся відросте. Подобається вам чи ні, але це зроблено, і тепер ми подивимося, у що це виллється», – поділилася Йовович.

Раніше «Главком» писав, що Мілла Йовович та Тіна Кароль з'явилися на публіці в однакових сукнях. Мілла Йовович на гала-вечерю одного із заходів Каннського кінофестивалю прийшла у сукні українського бренду Lever Couture. У такому вбранні, але з жовтими вставками, співачка Тіна Кароль виступала в Японії.

Тим часом, дочка Мілли Йовович (у неї їх три) знялася для обкладинки модного журналу та розповіла про «бідну» маму. Як і її мама Евер розпочала модельну кар'єру з раннього дитинства. У віці 9 років вона знялася для обкладинки Vogue Bambini. Евер також позувала Карлу Лагерфельду, Мікаелю Янссону та Пітеру Ліндбергу. У тому ж віці вона дебютувала у кіно у фільмі її батька Пола Андерсона «Оселя зла: Остання глава». В останні роки акторська кар'єра Евер розвивається дуже активно: вона зіграла молоду Наташу Романофф у фільмі Marvel «Чорна вдова», а також Венді Дарлінг у фільмі «Пітер Пен та Венді».

Читаємо також: Андрій Данилко показав свою знамениту квартиру на Хрещатику

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: