Кейт Міддлтон завершила курс лікування від раку

Принцеса Уельська подякувала шанувальникам за підтримку, яку отримала за останні місяці
скріншот з відео

За словами Кейт Міддлтон, останні дев'ять місяців були неймовірно важкими

Принцеса Уельська Кейт Міддлтон заявила, що завершила курс хімієтерапії, розпочатий раніше цього року через виявлений рак. Про це йдеться в її дописі в X.

За словами Кейт Міддлтон, останні дев'ять місяців були неймовірно важкими.

«Зараз я зосередилася на тому, щоб зробити все можливе, аби залишитися вільною від раку. Хоча я закінчила хімієтерапію, мій шлях до зцілення і повного одужання ще довгий, і я повинна продовжувати приймати кожен день таким, яким він є. Я з нетерпінням чекаю повернення на роботу… Попри все, що відбулося, я вступаю в цей новий етап відновлення з почуттям надії та вдячності за життя», – додала вона.

Принцеса Уельська також подякувала шанувальникам за підтримку, яку отримала за ці місяці. «Усім тим, хто продовжує свій власний шлях раку – я залишаюся з вами, пліч-о-пліч, рука об руку. З темряви може вийти світло, тож нехай це світло світить яскраво», – наголосила принцеса Уельська.

Нагадаємо, Кейт Міддлтон була госпіталізована 16 січня для «серйозної операції на черевній порожнині», яка була визнана успішною. На момент операції вважалося, що її стан не є онкологічним, оскільки жодні аналізи не підтвердили наявність раку. Однак післяопераційні тести підтвердили наявність раку. Принцеса повідомила, що перебуває на ранніх етапах курсу хіміотерапії, але не вказала, на яку саме пухлину страждає.

Як повідомлялося, принцеса Уельська Кейт Міддлтон більше не бажає брати участь у скандалах, пов'язаних зі сваркою королівської родини з принцом Гаррі та Меган Маркл. Після того, як герцог та герцогиня Сассекські переїхали до США та відмовилися від королівських обов'язків, у Великій Британії не вщухають конфлікти.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: