Кейт Міддлтон більше не хоче брати участь у сімейних драмах

Коли Кейт повернеться до роботи, вона сподіваються, що це може трохи зняти з них запал і, можливо, спровокує перемир’я з нею та Вільямом
фото з відкритих джерел

Кейт Міддлтон вже більше не хоче брати участь у  скандалах

Принцеса Уельська Кейт Міддлтон більше не бажає брати участь у скандалах, пов'язаних зі сваркою королівської родини з принцом Гаррі та Меган Маркл. Після того, як герцог та герцогиня Сассекські переїхали до США та відмовилися від королівських обов'язків, у Великій Британії не вщухають конфлікти. Про це пише Hello.

Однак, після того, як Кейт Міддлтон захворіла на онкологію, вона вирішила зосередитися на своєму здоров'ї та уникати сімейних драм.

Автор нової біографії принцеси Уельської Роберт Джобсон зазначив, що Кейт «дуже спокійна» і «не хоче витрачати час на шум і драму, коли у неї є більш важливі справи, такі як турбота про своє здоров'я» .

Хоча Джобсон не уточнив, про яку саме драму йдеться, всі пам'ятають, як Кейт намагалися втягнути у сварку між Гаррі та Вільямом. Навіть попри те, що Сассекські прагнуть відновити нормальні стосунки та намагалися зв'язатися з Кейт, коли дізналися про її хворобу.

Інсайдери повідомляють, що Сассекські сподіваються на перемир'я з Кейт та Вільямом, а також з королем, коли принцеса повернеться до роботи.

Нагадаємо, лікарі короля Великої Британії Чарльза III виявили у нього онкологічне захворювання на ранній стадії, повідомив прем'єр-міністр країни Ріші Сунак. За словами глави уряду, він перебуває у постійному контакті з монархом і сподівається на його повне одужання.

Зазначалося, що монарх відкладе свої обов'язки, але продовжить виконувати державні, і навіть не залишить роботу з документацією. Деякі публічні обов'язки короля на себе візьме його син, принц Уельський Вільям, який був змушений раніше терміну повернутися з невеликої відпустки по догляду за дружиною, яка нещодавно оперувала операцію.

Читайте також: Букінгемський палац повідомив тривожні новини про здоров'я королівських осіб

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: