Проти усіх правил: Меган Маркл і принц Гаррі змінили прізвища своїх дітей

Ще в 2020 році принц Гаррі та Меган Маркл спровокували королівську «кризу», адже оголосили про наміри не виконувати королівські обов'язки
фото з відкритих джерел

Зміни торкнулися й офіційного вебсайту родини

Принц Гаррі і Меган Маркл дали своїм дітям нові прізвища в рамках «ребрендингу» родини. Герцог і герцогиня Сассекські хочуть таким чином відійти від традицій. Про це повідомляє VT.

Їхні діти, принц Арчі і принцеса Лілібет Маунтбеттен-Віндзорські тепер будуть відомі як Арчі і Лілібет Сассекські.

Традиція, встановлена в 1960 році, передбачала, що майбутні спадкоємці королеви Єлизавети II мали носити прізвище Маунтбеттен-Віндзор. Хоч це прізвище формальне і згодом королівські діти отримали б власні титули, проте, Гаррі і Меган пішли проти правил та перейменували обох дітей на свій лад.

На тлі попередніх суперечок щодо «ребрендингу» сім’ї, нещодавні зміни у родині Гаррі та Меган торкнулися й їхнього вебсайту, який раніше називався Archewell.com, а тепер – Sussex.com.

Проти усіх правил: Меган Маркл і принц Гаррі змінили прізвища своїх дітей фото 1
скриншот: сайт sussex.com

На оновленому сайті помітне місце посідає фото подружжя на Іграх Нескорених, прикрашене їхнім королівським гербом і написом «Офіс принца Гаррі та Меган, герцога і герцогині Сассекських».

Зараз точаться суперечки щодо використання титулу графів Сассекських як прізвища, однак на сайті пари відсутня будь-яка згадка слова «королівський», що свідчить про свідомий відхід від їхніх попередніх королівських зв’язків.

Нагадаємо, принц Гаррі заявив, що його рішення протистояти британським таблоїдам стало основною причиною погіршення стосунків з королівською сім'єю. Він розчарований тим, що родичі не підтримали його у цьому прагненні.

Також Принцеса Уельська Кейт Міддлтон більше не бажає брати участь у скандалах, пов'язаних зі сваркою королівської родини з принцом Гаррі та Меган Маркл. Після того, як герцог та герцогиня Сассекські переїхали до США та відмовилися від королівських обов'язків, у Великій Британії не вщухають конфлікти. 

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: