Хвору на рак Кейт Міддлтон помітили у Шотландії – Daily Mail

Кейт Міддлтон помітили на публіці вперше від початку липня 2024 року
фото з відкритих джерел

Дружина принца Вільяма приєдналася до родини, яка вирушила до королівскої резиденції у Балморалі

Принцеса Уельська Кейт Міддлтон зробила свій перший публічний вихід з початку липня, приєднавшись до королівської родини на недільній церковній службі поблизу їхньої літньої резиденції в Балморалі, Шотландія. Ця поява відбулася після того, як громадськість дізналася про її діагноз рак.

Згідно з фото, опублікованими Daily Mail, Кейт була у гарному настрої, коли прибула на недільну службу до місцевої церкви зі своїм чоловіком. В об'єктиви камер також потрапили король і королева Великої Британії. Вільям був за кермом, усміхався, розмовляючи з коханою, а на задньому кріслі розташувався принц Джордж.

Хвору на рак Кейт Міддлтон помітили у Шотландії – Daily Mail фото 1

Тим часом  Чарльз і Камілла з'явилися в яскравих костюмах. Королева обрала яскраво-зелений піджак, прикрашений червоними деталями та ґудзиками. Її чоловік вбрав кілт та сірий піджак.

Хвору на рак Кейт Міддлтон помітили у Шотландії – Daily Mail фото 2

Після новин про проблеми зі здоров'ям, Кейт Міддлтон поступово відновлює свою публічну діяльність. Цього місяця вона приєднається до королівської родини в Балморалі, що стане її найтривалішою подорожжю з моменту оголошення про діагноз.

Нагадаємо, лікарі короля Великої Британії Чарльза III виявили у нього онкологічне захворювання на ранній стадії, повідомив прем'єр-міністр країни Ріші Сунак. За словами глави уряду, він перебуває у постійному контакті з монархом і сподівається на його повне одужання.

Зазначалося, що монарх відкладе свої обов'язки, але продовжить виконувати державні, і навіть не залишить роботу з документацією. Деякі публічні обов'язки короля на себе візьме його син, принц Уельський Вільям, який був змушений раніше терміну повернутися з невеликої відпустки по догляду за дружиною, яка нещодавно оперувала операцію.

Читайте також: Букінгемський палац повідомив тривожні новини про здоров'я королівських осіб

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: