Кардаш'ян видалили жахливу пухлину на обличчі

Блондинка спеціально піднесла лінійку до обличчя, щоб продемонструвати, наскільки величезний рубець
фото з відкритих джерел

Чотири роки тому сестрі Кім Кардаш'ян видалили наріст на спині

Американська блогерка Хлої Кардаш'ян перенесла операцію з видалення меланоми – злоякісної пухлини. У 2019 році сестра Кім Кардаш'ян вже лягала під ніж хірурга, щоб забрати новоутворення на спині. Блондинка показала, як тепер виглядає її зовнішність.

На фото щока зірки реаліті-шоу «Родина Кардаш'ян» зашита нитками. Блондинка спеціально піднесла лінійку до обличчя, щоб продемонструвати, наскільки величезний рубець.

Чотири роки тому сестрі Кім видалили наріст на спині. Бізнеследі пощастило, що недугу виявили на ранній стадії. «На моїй спині була родимка, яка виявилася злоякісною. Мені прибрали 20 сантиметрів шкіри. Це було боляче, адже я втратила велику ділянку шкіри», –  ділилася подробицями Кардаш'ян.

Проблеми зі здоров'ям у Хлої почалися у 2016 році. Одного ранку у жінки вискочила на обличчі шишка, схожа на прищ. Кардашян намагалася видавити новоутворення, але в неї нічого не вийшло. Тоді зірка реаліті звернулася до лікарів, які поставили діагноз: рак шкіри.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Khloé Kardashian (@khloekardashian)

«По всьому моєму тілу родимки. Якось я помітила, що одна з них, під грудьми, збільшується в розмірах і змінює форму. Полазивши по Інтернету, я зрозуміла, що треба терміново йти до лікаря і зробити біопсію, – відверто сказала Хлої після першої операції. – Пройшовши через складнощі, я знаю більше про моє тіло, шкіру та родимки. Мені пощастило, що більшість із них доброякісні, і рецидивів немає».

Читайте також: Під час ракетного удару по Умані загинув відомий рок-музикант

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: