Зеленську запитали, що хотіла би сказати Путіну: відповіла трьома словами

Зеленська: Єдиний меседж всіх українців: «Відчепіться від нас»
фото з відкритих джерел

Дружина президента Зеленського розповіла, як підтримує чоловіка під час війни

Перша леді Олена Зеленська дала інтерв'ю південнокорейському каналу Channel A. На запитання ведучого, як підтримує чоловіка під час війни, відповіла, що особливих ритуалівне має, просто намагається розсмішити.

«На щастя, ми з ним давно друзі та партнери, підтримую і я його, і він мене постійно. І це було завжди. У нас немає якихось ритуалів особливих або секретних, якими могла б поділитися. Просто іноді намагаюся його розсмішити, це вже дає йому більше наснаги, він може розслабитися», – зізналася Олена Зеленська.

Вона зауважила, як важливі також слова підтримки: «Я дякую йому за те, що його підтримка завжди відчувається. Зі свого боку намагаюся робити те саме… Це звичайні слова підтримки рідної людини: «Тримайся, все буде добре», «Ми все витримаємо, ми разом, це найголовніше».

У дружини президента також запитали, що б їй хотілося сказати Путіну. Вона заявила, що ні за яких обставин не хотіла б говорити або бачитися з ним: «Будь-хто, якщо до нього прийшли вбивати, не хоче зустрічатися з людиною, яка надала такий наказ». Згодом Олена Зеленська додала: «Мені здається, єдиний меседж всіх українців: «Відчепіться від нас», і все. Їм не потрібні наші меседжі, їм все одно на те, що ми можемо їм сказати, на думку світу, тому це химерне завдання, яке не може бути виконане».

Раніше «Главком» писав, що Олена Зеленська проходить лікування та вважає, що приховувати діагноз не варто. Також перша леді зізналася, що першим зробить після перемоги.

Читайте також: Співачка Надя Дорофєєва виконала останню волю загиблого Героя України (щемливе відео)

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: