Відома спортсменка похизувалася фото із Залужним і здивувала своєю шапкою

Спортсменка, її оригінальна шапка і Залужний
фото: Ольга Харлан/Instagram

Знаменитості сфотографувалися на тлі прапору з логотипом «Динамо»

Українська фехтувальниця та олімпійська чемпіонка Ольга Харлан поділилася з шанувальниками особливим фото з головнокомандувачем Збройних сил України Валерієм Залужним. Знаменитості сфотографувалися на тлі прапору з логотипом «Динамо». Свіжу світлину Ольга опублікувала у своєму Instagram.

Цікаво, що олімпійська призерка обрала досить незвичний образ. На її голові видніється шапка із зображенням бейбі Йоди, який символізує боротьбу добра зі злом. На головному уборі можна прочитати напис: «Під захистом Залужного».

Відома спортсменка похизувалася фото із Залужним і здивувала своєю шапкою фото 1

«Напис на шапці відповідає дійсності. Навіть найсильнішим потрібен захист та підтримка. Сила в єдності. Єднаємось», – підписала кадр Харлан.

Відома спортсменка похизувалася фото із Залужним і здивувала своєю шапкою фото 2

Ольга Харлан уже зустрічалася із Залужним улітку цього року. Тоді вони теж зробили світлину на пам'ять.

Нагадаємо, що світлину з Залужним опублікувала волонтерка, членкиня Громадської антикорупційної Ради при Міністерстві оборони Дана Ярова. Примітно, що в підписі до фото вона згадала нардепку від «Слуги народу» Мар’яну Безуглу, яка останнім часом багато критикує головкома ЗСУ та раніше конфліктувала з самою Яровою.

Нардепка назвала її «фейковим волонтером». Мар’яна Безугла помітила, що футболка Дани Ярової вартує 11 тисяч гривень. Мовляв, це лише підтверджує факт «заробляння на волонтерці».

Згодом українська волонтерка Дана Ярова оголосила, що її светр бренду Moschino продано за $5 тис. Кошти з продажу волонтерка віддала на закупівлю автівок для ЗСУ.

Після того, як за Дану Ярову, яка займається волонтерською діяльністю з 2014 року, заступилися інші волонтери, громадські діячі та політики – Безугла поскаржилася на «мережу волонтерів, які можуть розхитувати суспільство», до Служби безпеки України. На скандал відреагувала партія «Європейська Солідарність», заявивши, що Безугла має публічно попросити вибачення перед волонтерами.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: