Залужний та оголені жіночі груди. Історія плаката, який потрапив у кадр фото

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний разом із волонтеркою Даною Яровою
фото: Антін Мухарський/Facebook

Кабінет головнокомандувача ЗСУ прикрашає еротична картина

Нещодавно опублікований у мережі знімок головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного із волонтеркою Даною Яровою містить цікаву деталь. У кутку фото можна помітити картину з оголеними жіночими грудьми, написану Антіном Мухарським. Про це написав сам автор твору, український письменник і шоумен Антін Мухарський у Facebook.

«Приємно, коли люди з першого погляду впізнають авторський стиль художника. Та особливо приємно, коли твої твори знаходяться у кабінетах справжніх героїв сучасності!», – сказав митець.

Залужний та оголені жіночі груди. Історія плаката, який потрапив у кадр фото фото 1
фото: скриншот із сайту Мухарського

Як зазначено на сайті Мухарського, картина з кабінету Залужного належить до серії «Натівський стандарт» і написана японськими акварельними фарбами.

Нагадаємо, що світлину з Залужним опублікувала волонтерка, членкиня Громадської антикорупційної Ради при Міністерстві оборони Дана Ярова. Примітно, що в підписі до фото вона згадала нардепку від «Слуги народу» Мар’яну Безуглу, яка останнім часом багато критикує головкома ЗСУ та раніше конфліктувала з самою Яровою.

Нардепка назвала її «фейковим волонтером». Мар’яна Безугла помітила, що футболка Дани Ярової вартує 11 тисяч гривень. Мовляв, це лише підтверджує факт «заробляння на волонтерці».

Згодом українська волонтерка Дана Ярова оголосила, що її светр бренду Moschino продано за $5 тис. Кошти з продажу волонтерка віддала на закупівлю автівок для ЗСУ.

Після того, як за Дану Ярову, яка займається волонтерською діяльністю з 2014 року, заступилися інші волонтери, громадські діячі та політики – Безугла поскаржилася на «мережу волонтерів, які можуть розхитувати суспільство», до Служби безпеки України. На скандал відреагувала партія «Європейська Солідарність», заявивши, що Безугла має публічно попросити вибачення перед волонтерами.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: