Еліна Світоліна вперше з початку вторгнення приїхала до Києва

Фото: Інстаграм Світоліної

Спочатку спортсменка побувала в Одесі, де мешкає її бабуся

Провідна українська тенисистка Еліна Світоліна  приїхала до Києва. На своїй сторінці в Інстаграм спортсменка виклала фото та відео з поїздки додому.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Elina Monfils (@elisvitolina)

Спочатку Еліна побувала в Одесі, де мешкає її бабуся. Відео з нею спортсменка виклала в Інстаграм. Згодом Світоліна вирушила до Києва. На своїй сторінці в соцмережі вона виклала емоційне відео, яке зняла сама – українка проїзжає повз величезний напис «Київ». Пізніше тенисистка виклала фото з номеру свого готелю в центрі столиці.

На сторінці благодійної платформи United24, амбасадоркою якої вона є, зазначають, що це перша поїздка спортсменки в Україну після повномасштабного вторгнення РФ.

Раніше «Главком» писав, що Еліна Світоліна, яка 15 жовтня стала мамою, народивши дочку своєму чоловікові, французькій зірці тенісу Гаелю Монфісу, в соцмережі показала, як виглядає дитяча кімната у їхньому будинку.

Як відомо, у стосунках подружжя не все було гладко. ЗМІ повідомляли, що на початку 2021 року пара зробила перерву у відносинах, яка закінчилася грандіозним подарунком. Монфіс подарував Еліні каблучку з діамантом і попросив її руки та серця. За деякими даними, вартість кільця становить близько 700 тис. євро.

Нагадаємо, у травні минулого року перша ракетка України Еліна Світоліна повідомила, що вона та французький тенісист Гаель Монфісом стануть батьками. Світоліна та Монфіс зіграли весілля влітку 2021 року. За свою кар'єру 27-річна Світоліна здобула 16 титулів WTA в одиночному розряді. Також Еліна завоювала бронзову медаль Олімпіади-2020 в Токіо.

Читайте також: Кіркоров осоромився на «Греммі», бігаючи за голлівудськими знаменитостями

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: