Тато і донька створили найбільший GPS-малюнок на велосипеді (фото)

Дует їхав велосипедом-тандемом, створюючи образ серця
фото з відкритих джерел

Фредерік і Матильда де Ланувель проїхали велосипедом своєю батьківщиною 2162 км

Батько і донька з Франції створили найбільший у світі GPS-малюнок. Про це повідомляє Книга рекордів Гіннеса.

Дівчинка та її тато вирішили вирушити у пригоду, щоб відкрити для себе свою рідну країну та одночасно передати світові позитивне послання.

Від 16 по 31 серпня Фредерік і Матильда де Ланувель проїхали велосипедом своєю батьківщиною 2162 км.

Тато і донька створили найбільший GPS-малюнок на велосипеді (фото) фото 1

Дует їхав велосипедом-тандемом, створюючи образ серця.

«Я намалював це серце давним-давно і хотів зробити це на велосипеді і заради доброї справи», – сказав Фредерік.

Фредерік і Матильда де Ланувель
Фредерік і Матильда де Ланувель

«Коли я побачив попередній рекорд динозавра завдовжки 1025 км, я одразу ж запропонував дочці спробувати це разом зі мною. Це була можливість розділити з нею чудовий виклик, сповнений сильних цінностей, та допомогти асоціації Mécénat Chirurgie Cardiaque, логотипом якої є серце та яка рятує дітей із вадами розвитку серця. Нам вдалося зібрати понад 26 тис. євро, що допоможе врятувати двох дітей».

У Фредеріка чотири дочки, але він не типовий «тато дівчаток».

Фредерік і Матильда де Ланувель
Фредерік і Матильда де Ланувель

«Я беру кожну з них із собою на пригоду, коли їм виповнюється 16 років. Очевидно, я дуже близький з ними, але цей досвід продовжує зміцнювати наш зв'язок. Я взяв свою старшу дочку на марафон Саблей. 250-кілометровий забіг по Сахарі в Марокко, повністю самодостатній. Їй це сподобалося! Для Матильди, моєї другої дочки, я шукав ще одну унікальну пригоду. Метою було познайомити їх із цінностями подолання себе, пригод та природи. Ми вже проїхали 600 км велосипедом-тандемом і нам дуже сподобалося. Перевага велосипеда-тандема в тому, що найсильніший може допомогти найслабшому. Це справді командна робота», – додав він.

Батькові з донькою довелося тренуватися три місяці, перш ніж вони були готові прийняти такий рекордний виклик. Втім, мандрівка не минула без труднощів.

«На шостий день у нас виникла серйозна технічна проблема», – пояснив батько. – «Ми зламали ланцюг, тріснув механізм перемикання передач та частина рами велосипеда. Ми думали, що все скінчено. Але люди навколо нас надзвичайно мобілізувалися, і нам вдалося все відремонтувати за день. Нам навіть раму зварили! Ця поїздка також дала можливість знову відкрити для себе доброту людей».

Що Фредеріку найбільше сподобалося у цій пригоді, то це, звичайно ж, зв'язок із дочкою: «Ми багато розмовляли та сміялися. Для нас це незабутні спогади».

За словами рекордсменів, сила цього рекорду полягає в тому, що він пропагує безліч позитивних цінностей, таких як відданість справі, спорт, солідарність та сім'я.

Вони обидвоє щасливі і пишаються тим, що побили світовий рекорд. І якби у них була така можливість, вони б не відмовилися від спроби встановити новий рекорд: «Якщо на нас чекають інші великі пригоди, які дозволять нам побити нові рекорди, ми скористаємося ними».

Нагадаємо, що 104-річна жінка стрибнула з парашутом і претендує на світовий рекорд.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: