Світлина Єлизавети та Ліз Трасс викликала шквал емоцій через синець на руці королеви

Ліз Трасс стала 15-ю главою держави, яку формально затвердила Єлизавета II
фото з відкритих джерел

Дописувачі королівського Twitter стурбувалися станом здоров’я королеви

У шотландській резиденції королеви Єлизавети відбулася аудієнція з новою прем'єр-міністеркою Великої Британії Ліз Трасс, яка стала 15-ю главою держави, яку формально затвердила Єлизавета II за 70 років перебування на британському престолі.

Фото зустрічі опубліковано на офіційному акаунті королеви у соціальних мережах. І ці свытлини викликали хвилю стурбованості щодо здоров’я королеви Єлизавети, яка вперше за 70 років порушила традицію та приймала нового прем'єра не в Лондоні, у Букінгемському палаці, а у шотландській резиденції. Під час традиційного потискання рук, яким обмінялися королева і прем'єр-міністерка, на тильній стороні долоні 96-річного монарха чітко видно широкий синець темно-синього кольору, пише New York Post. На зустрічі з Ліз Трас королева також пересувалася за допомогою тростини.

Дописувачі королівського Twitter стурбувалися станом здоров’я королеви: «Що відбувається з руками королеви? Все синє з фіолетовим?», «У неї на руці справжній синець, бідолаха. Я дуже сподіваюся, що вона здорова», «Вона обов’язково має показати Ендрю тильну сторону своєї руки. Синяк виглядає просто жахливо. Сподіваюся, що з королевою та всією королівською родиною все гаразд».

Треба сказати, що це не перша така історія. Кілька років тому королева Єлизавета II приймала в Букінгемському палаці прибулих до Лондона з візитом короля Йорданії Абдаллу II та його дружину королеву Ранію. Спільне фото господині та її гостей викликала шквал емоцій у соцмережах. Стурбовані піддані її Величності звернули увагу на ліву руку монархіні. На ній було видно величезний багряний синець. «Звідки у неї такий жахливий синець? Я щось пропустив?» – написав  один із користувачів. Хтось вирішив, що королева вдарилася. Інші впевнені, що вона випадково обпіклася. Це також можуть бути проблеми з судинами. Палац так не надавав роз'яснень.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: