Софія Ротару відвідала могилу чоловіка у Києві (фото)

фото: Софія Ротару/Instagram

23 жовтня 2002 року чоловік співачки помер у віці 60 років

Співачка Софія Ротару відвідала могилу свого чоловіка, народного артиста України, керівника ансамблю «Червона рута» Анатолія Євдокименка.

Його не стало 23 жовтня 2002 року, і у роковини смерті чоловіка Ротару вшанувала його пам'ять. Співачка приїхала на Байкове кладовище в Києві, де похований Євдокименко.

Ротару опублікувала в Instagram-stories кадр, де вона у чорній куртці, картузі та окулярах стоїть поруч з могилою Анатолія Євдокименка.

«21 рік без тебе», – підписала світлину співачка.

Софія Ротару відвідала могилу чоловіка у Києві
Софія Ротару відвідала могилу чоловіка у Києві

Варто нагадати, що Софія Ротару та Анатолій Євдокименко одружилися 1968 року. 23 жовтня 2002 року чоловік артистки помер у віці 60 років. У подружжя є спільний син Руслан Євдокименко.

Софія Ротару із чоловіком Анатолієм Євдокименко
Софія Ротару із чоловіком Анатолієм Євдокименко

Нагадаємо, російський продюсер Ілля Сагліані заявив, що від початку повномасштабного вторгнення українська співачка Софія Ротару живе в Європі разом зі своїм сином. За його словами, артистка придбала нерухомість в Італії. Ілля Сагліані також додав, що нерухомість Ротару в Москві наразі закрита, а в цей час вона придбала не одну квартиру в Італії.

Також «Главком» писав, що знаменита українська співачка Софія Ротару у серпні вперше за останній рік показала обличчя у соцмережах. Артистка привітала сина, Руслана Євдокименка, з днем народження – йому виповнилось 53 роки.

Читайте також: Уперше за довгий час в мережі з'явився онук-втікач Ротару

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: