Уперше за довгий час в мережі з'явився онук-втікач Ротару

Онук Софії Ротару, перебуваючи за кордоном, вперше опублікував своє фото
фото: instagram.com/sofiarotaru.official

Онук Софії Ротару поділився новим фото у себе в сторіз

Онук Софії Ротару Анатолій, який з початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну, втік і навіть прозвав себе кочівником, поділився новим фото. На своїй сторінці в Instagram, він показав себе в образі брутального мачо. На ньому була одягнена біла майка, чорні штани вільного крою.

Він також залишив щетину, яка надала його вигляду акуратної недбалості. Чорно-біле фото було без ніяких пояснень, тому що хотів сказати онук знаменитої співачки залишилося за кадром.

Уперше за довгий час в мережі з'явився онук-втікач Ротару фото 1

На початку повномасштабного вторгнення Анатолія та його батька Руслана, який також призовного віку, впіймали під час спроби нелегально перетнути кордон України. Перша невдача онука артистки не зупинила. Як згодом аргументував Анатолій у інтерв'ю, він «був змушений залишити країну, щоби почати нове життя».

Це сталося на початку березня, тоді на кордоні з Молдовою, біля міста Могилів-Подільський затримали вісім українців призовного віку. Чоловіки намагалися незаконно перетнути кордон України на човні у супроводі поводиря. Серед затриманих виявилися Руслан і Анатолій Євдокименко – син і онук співачки Софії Ротару. Після інциденту ні про сина, ні про онука Ротару не було нічого чутно. Згодом Анатолій виклав кілька знімків у соцмережі, з яких можна було зробити висновок, що йому таки вдалося якимось чином втекти за кордон. «Главком» писав, що ймовірно 28-річний Анатолій Євдокименко виїхав з України до Франції.

Нагадаємо, російський продюсер Ілля Сагліані заявив, що від початку повномасштабного вторгнення українська співачка Софія Ротару живе в Європі разом зі своїм сином. За його словами, артистка придбала нерухомість в Італії.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: