Сергій Притула здобув диплом магістра (фото)

Освіта під час війни: Сергій Притула захистив магістерську та отримав диплом
Фото зі сторінки Сергія Притули у Facebook

42-річний волонтер захистив диплом магістра з публічного управління та адміністрування

Український громадський та політичний діяч Сергій Притула здобув другу вищу освіту, про що повідомив у своїх соцмережах. 

На своїй сторінці в Insagram та в дописі у Facebook колишній шоумен опублікував фото у мантії та академічній шапочці магістра. Колишній шоумен зазначив, що отримав другу вищу освіту в Українському Католицькому Університеті, що розташований у Львові. Зокрема, він розповів, що навчання під час війни - нелегка справа як з моральної точки зору, так і з логістичної. Проте Притула зізнався, що вдячний українським захисникам за можливість здобувати знання навіть у воєнний час.

«Магістр публічного управління та адміністрування. Український Католицький Університет. Випуск 2023 року. м. Львів. Навчатися під час війни – це складно як з моральної точки зору, так і логістично. Тому я щиро вдячний Силам Оборони України, що дали можливість закінчити навчання, написати та захистити магістерську... Дякую науковій керівниці за терпіння та за те, як направляла мою «публіцистику» в академічне русло. Дякую одногрупникам за підтримку і мотивацію впродовж цих двох років...», – поділився Сергій Притула на своїй сторінці в Facebook.

Привітати батька з випуском також прийшов його 14-річний син Дмитро. «Син сказав, що це якось дуже дивно – прийти до батька на випускний швидше, ніж батько до нього», – пожартував волонтер з цього приводу.

Нагадаємо, що нещодавно Сергію Притулі виповнилося 42 роки.

Читайте також: Притула оголосив про новий мегазбір у понад 100 млн грн

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: