Пригожин у Білорусі. Мережа відреагувала мемами

Євгена Пригожина масово почали зображати із білоруською бульбою
фото з відкритих джерел

Мережа бурхливо відреагувала на «пригоди» Євгена Пригожина жартами та численними мемами

Після того, як Євген Пригожин раптово передумав здійснювати «переворот» в Росії, він потрапив в перипетії з Лукашенком, з яким нібито вів переговори. Російські ЗМІ почали інформувати, що в Білорусі почалося будівництво таборів для «вагнерівців». А ватажок «вагнерівців» сьогодні оприлюднив аудіозапис після свого відступу. «Кухар путіна» заявив, що метою маршу справедливості не було повалення влади в Росії.

Пригожин у Білорусі. Мережа відреагувала мемами фото 1
Пригожин у Білорусі. Мережа відреагувала мемами фото 2
Пригожин у Білорусі. Мережа відреагувала мемами фото 3
Пригожин у Білорусі. Мережа відреагувала мемами фото 4
Пригожин у Білорусі. Мережа відреагувала мемами фото 5

Мережа бурхливо відреагувала на «пригоди» Євгена Пригожина жартами та численними мемами, де в головних ролях лідер «вагнерівців» та очільник Білорусі Олександр Лукашенко.

Нагадаємо, що моніторингова група «Беларускі Гаюн» запевнила, що у неї немає доказів, які б свідчили про будівництво табору для вагнерівців в Осиповицькому районі Білорусі.

Додамо, що ввечері 23 червня власник ПВК «Вагнер» Євген Пригожин публічно заявив, що російські війська вдарили ракетами по тилових таборах його найманців, і пообіцяв «відповідь». Міноборони Росії заперечило його слова.

Згодом на події відреагував президент країни-агресорки Володимир Путін. Він назвав дії Пригожина «ударом у спину країні й народу» та сказав, що війська РФ уже дістали наказ про «нейтралізацію заколотників».

За повідомленням пресслужби самопроголошеного президента Білорусі, Олександр Лукашенко провів переговори з Пригожиним, і той нібито прийняв пропозицію зупинити рух «вагнерівців» на території Росії.

Російський диктатор Володимир Путін подякував Лукашенку за «виконану роботу».

У Кремлі заявили, що зупиняють кримінальне провадження щодо Євгена Пригожина, «ПВК Вагнера», а сам Пригожин поїде до Білорусі. 

Читайте також: Переворот у Росії. Як українські зірки відреагували на гучну подію

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: