Портрет Зеленського продали за 6 млн гривень: відомо, хто купив

фото з відкритих джерел

Отримані гроші підуть на купівлю генераторів для шкіл у Київській області

На благодійному аукціоні Forbes Ukraine у Києві продали портрет Володимира Зеленського, що був знятий для обкладинки видання Time. Про це повідомив автор цього знімку, український фотограф Олександр Чекменьов на своїй сторінці в соцмережі.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Александр Чекменев (@chekmenevalexander)

Олександр Чекменьов зробив серію фото президента України спеціально для журналу Time у квітні 2022 року. Портрет пішов з молотка за 6 млн гривень ($150 тис.). Його купив підприємець Олександр Конотопський. Він є засновником та CEO-виробником охоронних систем Ajax. Чоловік займає 28 місце у рейтингу найбагатших людей України за версією Forbes.

Як написав Чекменьов, отримані гроші підуть на купівлю генераторів для шкіл у Київській області: «Вчора на благодійному аукціоні Forbes Ukraine у Києві портрет президента Володимира Зеленського, який було знято 19 квітня 2022 року в Києві для обкладинки журналу TIME, було продано за 6 000 000 гривень (150 000 $)! Чоловіком року став Олександр Конотопський, AJAX. Усі гроші підуть на придбання генераторів для шкіл у Київській області. А хотілося зібрати гроші на покупку бодай одного генератора для школи до Богданівки».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: