Порошенко скуштував перший херсонський кавун цьогоріч та загадав бажання

Петро Порошенко
фото: Facebook

Петро Порошенко побажав якнайшвидше їсти кавуни на лівому березі Херсонщини

Експрезидент України Петро Порошенко скуштував перший кавун у Києві з Херсонщини завдяки херсонській активістці ГО «Справа Громад»Оксані Погомій. Світлинами він поділився у своєму Facebook.

«Перший херсонський кавун цього року. Із доставкою прямо з Херсонщини в Київ від нашої Оксани Погомій», – написав Порошенко.

Він зазначив, що поки смакували кавуном, то розмовляли і згадували про історії з дитинства.

«Поки їли, розмовляли і згадували. Оксана – про те, що її мама, корінна жителька Херсону, розповідала, як в дитинстві вони скидали з дахів кавуни, які привозили на конях, щоб одразу дістатися до найсмачнішого. Тоня, керівниця ГО Справа Громад, як у її дитинстві в Кишиневі вони чекали саме на херсонські кавуни», – написав експрезидент України.

Петро Порошенко додав, що оскільки куштували кавун цього року вперше, традиційно загадали бажання –якнайшвидше їсти кавуни на лівому березі Херсонщини.

Раніше повідомлялося, що Петро Порошенко з волонтерами ГО «Справа Громад» підготував чергову велику партію техніки, яку відвезе у бригади ДШВ на передовій. Це – перш за все вантажівки DAF, які Фонд Порошенка вже більше року доставляє з Великої Британії через всю Європу для потреб ЗСУ. 

Також Петро Порошенко, який у Брюсселі брав участь в роботі Парламентського комітету асоціації між Україною та ЄС, заявив про безпрецедентну консолідацію українського суспільства навколо євроінтеграції нашої держави. Він закликав використати це унікальне вікно можливостей, щоб до кінця 2023 року розпочати передвступні переговори. 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: