Один із найкращих музикантів планети одягнув українську вишиванку (фото)

Чорна вишиванка з білим орнаментом легендарному музиканту була подарована
фото: metal_pilgrim/Instagram

Вишиванка прикрашена символами міцності та боротьби України

Відомий британський музикант, автор пісень та вокаліст рок-гурту Judas Priest Роб Гелфорд одягнув вишиванку від українського виробника Etnodim. Про це йдеться у публікації Metal Pilgrim в Instagram.

«Я такий щасливий, що мій подарунок досяг Бога Металу! Тепер у Роба Гелфорда є справжня вишиванка, традиція якої йде у глибину віків», – написав Metal Pilgrim.

Один із найкращих музикантів планети одягнув українську вишиванку (фото) фото 1
Один із найкращих музикантів планети одягнув українську вишиванку (фото) фото 2
Один із найкращих музикантів планети одягнув українську вишиванку (фото) фото 3

Чорна вишиванка з білим орнаментом станом на зараз в інтернет-магазині коштує 4400 гривень. Вона вироблена з льону та вишита бавовняними нитками, комір та манжети також оброблені вишивкою.

У вишивці використані хрести, булави, мечі, дубове листя, стилізований герб та інші – символи сміливості, міцності, боротьби та історичного шляху України.

Один із найкращих музикантів планети одягнув українську вишиванку (фото) фото 4

Варто додати, що за версією журналу Classic Rock, Роб Гелфорд займає 9 місце у рейтингу найкращих фронтменів рок-музики. За потужні вокальні дані та значний внесок у розвиток металу він отримав прізвисько Metal God (Бог металу).

Нагадаємо, у гардеробі колишнього прем'єр-міністра Великої Британії Бориса Джонсона з'явилося гарне і стильне поповнення – вишиванка від українського бренду чоловічого одягу Damirli.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: