Борис Джонсон похизувався ефектною вишиванкою від українського бренду

Експрем'єр Британії Борис Джонсон в українській вишиванці
фото: damirli/instagram

Вишиванка Бориса Джонсона має унікальний дизайн з українськими орнаментами

У гардеробі колишнього прем'єр-міністра Великої Британії Бориса Джонсона з'явилося гарне і стильне поповнення – вишиванка від українського бренду чоловічого одягу Damirli. Відповідне фото опублікував український бренд.

На світлині Борис Джонсон постав у білій сорочці з вишитою орнаментом синьо-жовтою мапою України на серці. Вишивка також прикрашає комір і манжети сорочки.

Борис Джонсон у вишиванці від Damirli
Борис Джонсон у вишиванці від Damirli
фото: damirli/instagram

Зокрема, на особистій сторінці в Instagram дизайнерка Ельвіра Гасанова розповіла, що вони готували серію особливих вишиванок для найпотужніших чоловіків світу, і один із них Джонсон.

Зазначимо, що у відеозверненні до українців з нагоди Дня Незалежності президент України Володимир Зеленський був у вишиванці цього ж бренду з вишитим на серці гербом.

Нагадаємо, що колишній прем'єр Великої Британії Борис Джонсон та його дружина Керрі ще раз стали батьками, у них народився хлопчик, який є третьою спільною дитиною та восьмим нащадком для 59-річного політика. Малюк з'явився на світ 5 липня.

До слова, експрем'єр Великобританії привітав українців із Днем Незалежності. Експрем'єр Британії переконаний, що українці очистять свою землю від путінських загарбників

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: