Найкрасивіша у світі ведуча прогнозу погоди знялася топлес

фото: Instagram

Блогерка, у якої налічується 15 мільйонів підписників в Instagram знялася голою на камеру

Мексиканська модель і ведуча прогнозу погоди Янет Гарсія, яку вважають однією з найкрасивіших жінок у світі, опублікувала фото топлес у своєму Instagram.

Блогерка, у якої налічується 15 мільйонів підписників в Instagram знялася голою на камеру, продемонструвавши розкішну фігуру.

Знаменитість позувала топлес, прикриваючи груди руками й показала витончену спину. 

Найкрасивіша у світі ведуча прогнозу погоди знялася топлес фото 1
Найкрасивіша у світі ведуча прогнозу погоди знялася топлес фото 2
Найкрасивіша у світі ведуча прогнозу погоди знялася топлес фото 3

Раніше повідомлялося, що акторка Ксенія Мішина, яка була головною героїнею телешоу «Холостячка», на своїй сторінці в мережі виклала знімки, на яких позує на камеру роздягненою. Не всім шанувальникам такий контент прийшовся до душі.

«Боже, у нас війна, а у неї одна тема: яка я, подивіться на мене. Наші жінки – всі красуні. Коли ти зупинишся?», «Як на мене, вже занадто схудла», «Всі фото в одному стилі, якщо чесно набридло на це дивитися. Нудно», «Цікаво, як чиїсь голі спина та півсраки змотивують людей розвиватися?! Прямо бачу, як натовп побіг кудись... Мабуть вже розвиваються!», «Треба вже зовсім оголитися. Все вже бачили», «Пiд час вiйни не актуально такий контент», – коментатори залишили на сторінці актриса майже 300 відгуків.

Нагадаємо, співачка Надя Дорофєєва виклала на своїй сторінці допис, в якому розповіла, як її напряму стосується ця тема.

Співачка опублікувала фотографію, на якому вона позує топлес. За словами артистки, таке відверте фото вона оприлюднила для того, щоб привернути увагу до непростої теми.

Читайте також: День бікіні: Сальма Хаєк поділилася пікантним фото

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: