Модель Тейлор Гілл показала фото зі свого весілля

Тейлор завжди мріяла зіграти весілля у рідному місті
фото з відкритих джерел

Весілля мало вигляд кліпу на пісню в стилі кантрі

Нещодавно відома модель Тейлор Гілл вийшла заміж за американського фінансиста Денієла Фраєра у штаті Колорадо. Жінка показала фото своєї вишуканої сукні в стилі бохо, а також поділилася світлинами з весілля на ранчо Devil's Thumb, пише Emirates Woman.

Весільна арка на святі була уквітчана лавандою, орхідеями та гліцинією. А до вівтаря наречена йшла в сукні від італійського бренду Etro, яку доповнила довга вуаль.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Taylor Hill (@taylor_hill)

Відомо, що це перша весільна сукня, створена брендом спеціально для нареченої. Тейлор тривалий час працювала з Etro, тому знала, що вони зможуть для неї створити сукню мрії. Креативний директор Марко де Вінченцо допомагав створювати цей витвір мистецтва.

Жінка була без прикрас та взуття, що надало ще більшої ніжності нареченій. Загалом весілля мало вигляд кліпу на пісню в стилі кантрі.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Vogue Weddings (@vogueweddings)

Тейлор розповідала, що завжди мріяла зіграти весілля у рідному місті в штаті Колорадо.

«Скільки б я не подорожувала через роботу – я буквально їжджу без зупинок із чотирнадцяти років – Колорадо завжди був моєю константою, моєю скелею, моїм домом і моїм серцем», – ділилася модель в інтерв'ю Vogue.

Перший танець Гілл і Фраєр виконали під «Вільне падіння» Тома Петті.

«Перед церемонією я дуже нервувала і водночас була така схвильована. Але як тільки я вийшла до проходу й уперше побачила Денні, мене накрило почуття повного спокою, ніби все інше не мало значення», – розповіла Тейлор, яка не стримувала емоцій та наголосила, що це був ідеальний день у її житті.

Відомо, що Гілл і Фраєра вперше помітили разом на публіці в лютому 2020 року.

Нагадаємо, що принц Ліхтенштейна Йоганн Венцель одружився з австрійською графинею Фелісітас фон Хартіг  у Відні.

Додамо, що 28-річний спадкоємний принц Йорданії Хусейн бін Абдалла II одружився зі своєю нареченою, 29-річною саудівською архітекторкою Раджвою Аль Саїфе. Весілля відбулося в Аммані.

Читайте також: Королівське весілля в Йорданії. Принц та принцеса Уельські поділилися фотографіями

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: