«Міс Всесвіт-2023». Українка вразила символічним образом

В образі Усанової відобразили культуру країни та соціальну ініціативу, яку підтримує учасниця
фото з відкритих джерел

Дівчина вдягнула світлий брючний костюм, прикрасивши комір жакета білосніжною голубкою – символом миру та спокою, які там необхідні нашому народові

У Сальвадорі пройшло закрите інтервʼю всіх учасниць «Міс Всесвіт-2023» з попереднім журі, за результатами якого, зокрема, визначатимуть 20 півфіналісток конкурсу. Образ для цього етапу також має бути особливим та демонструвати важливий меседж, який хотіла б донести та чи інша делегатка. Саме тому представниця України Ангеліна Усанова обрала унікальний костюм, у якому приховано чимало символів.

«Міс Всесвіт-2023». Українка вразила символічним образом фото 1

Так, українська красуня вдягнула світлий брючний костюм, прикрасивши комір жакета білосніжною голубкою – символом миру та спокою, які там необхідні нашому народові.

За словами представників української делегації на конкурсі, костюм на закритому інтервʼю має відображати індивідуальність учасниці, допомагати донести її меседж світові, а також розповісти про культуру її країни або ж про соціальну ініціативу, яку підтримує дівчина.

На Ангеліні можна побачити світлий костюм, особливу увагу в якому варто приділити піджаку приталеного крою. Окрім символічної голубки на комірі, українка демонструє унікальний малюнок на спині виробу. Це карта України з усіма нашими територіями та, зокрема, Кримом, яку тримають величезні руки на тлі мирного неба. Навколо теж літають голуби, символізуючи наближення припинення війни. Хаотично зображених птахів можна побачити й на брюках представниці України.

Ангеліна Усанова обрала особливе вбрання для закритого інтервʼю
Ангеліна Усанова обрала особливе вбрання для закритого інтервʼю
фото з відкритих джерел

Колір вбрання теж було обрано не просто так. Білий – це символ чистоти, спокою та добра. Крім того, на жакеті можна побачити зображення Тризуба, обвитого золотим колоссям.

В образі відобразили культуру країни та соціальну ініціативу, яку підтримує учасниця
В образі відобразили культуру країни та соціальну ініціативу, яку підтримує учасниця
фото з відкритих джерел

«Інтервʼю триває 5 хв і за цей час кожна делегатка повинна максимально проявити себе та озвучити свій меседж, який вона би хотіла донести світові завдяки платформі конкурсу», – зауважили в повідомленні.

Варто додати, що Ангеліна Усанова – переможниця конкурсу «Міс Україна Всесвіт 2023». Вона є співачкою, авторкою пісень, музиканткою – пише та виконує пісні на тему миру, екології та кохання. Крім того, вона володіє статусом майстра йоги. Українка є волонтеркою, яка дуже багато коштів збирає на допомогу сімʼям біженців з Маріуполя, Каховки, збирала кошти на карети швидкої. Вона виступала в Європі, де збирала кошти для України та ЗСУ.

Нагадаємо, представниця України на «Міс Всесвіт» Ангеліна Усанова вже презентувала свій розкішний національний костюм, у якому вийде до публіки 16 листопада. Символічний образ під назвою «Берегиня Мати» створювали 1,5 місяця, а деякі його елементи друкувалися на 3D-принтері. Детальніше про виробництво та символізм костюма – читайте в матеріалі.

Не обійшлося і без скандалів. На вітальному вечорі в Сальвадорі українку посадили за один стіл з росіянкою. Вочевидь, організатори конкурсу знову намагаються створити ілюзію «дружби» між учасницями з країн, що воюють. Цікаво, що українка від цього місця не відмовилася і не попросила пересадити її. Це викликало занепокоєння в українських фанів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: