Віце-мер Москви Сергуніна закрутила роман з відомим співаком, молодшим на 16 років

Сергуніна працює в уряді Москви на посаді заступника мера з 2010 року
фото з відкритих джерел

Наталії Сергуніній – 44 роки, а її обранцеві Єгору Кріду 28 років

Російські ЗМІ пишуть, що віце-мер Москви Наталія Сергуніна закрутила роман з відомим співаком Єгором Крідом. Сергуніній – 44 роки, а її обранцеві 28 років.

З посиланням на співрозмовника в апараті мера Москви телеграм-канали повідомляють, що стосунки пари тривають вже певний час: «Вони вже якийсь час живуть разом, хоча ретельно приховують свої стосунки, не з'являючись разом на публіці». Сергуніна почала «стежити за своєю фігурою», каже співрозмовник в апараті мера Москви. Крім того, із біографії чиновниці на сайті мерії делікатно зник рік народження.

Наталія Сергуніна працює в уряді Москви на посаді заступника мера з 2010 року. Розлучена, має доньку. Її рідна сестра Ірина разом зі своїм чоловіком володіє нерухомістю та бізнесом у Москві. За деякими даними, частина активів тримає на користь своєї сестри.

Єгор Крід відомий безліччю романів, найскандальнішим з яких стали стосунки з 19-річною блогеркою Валею Карнавал. У 2017 році Крід брав участь у шоу «Холостяк» – перемогла Дар'я Клюкіна, яка згодом вийшла заміж за топ-менеджера «Газпром-Медіа» Володимира Чопова.

Читайте також:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: