Леся Нікітюк несподівано звернулася до «кавалерів»: Візьміть себе в руки

фото з відкритих джерел

Телеведуча розповіла про «стосунки» з відомими чоловіками

Телеведуча Леся Нікітюк на своїй сторінці в соцмережі поділилася світлинами відомих українців, з якими, за повідомленнями ЗМІ, вона мала особисті стосунки.  

Ведуча поширила в інстаграмі кілька фотографій, на яких видно заголовки статей про її «стосунки» з відомими чоловіками: ведучим Славою Дьоміним, волонтером і шоуменом Сергієм Притулою, блогерами Олегом Машуковським та Богданом Буше.

Як відомо, після того, як мережею почали ширитись чутки про романи Лесі, Олег Машуковський опублікував жартівливу сторіс, де написав: «Тому що про таке не можна мовчати. Про кохання треба кричати. Це було задовго до Притули та Буше. Ми розійшлись, бо вона Терези, а я Водолій».

Леся Нікітюк на тлі нових чуток про свої романи з відомими українцями звернулася до «кавалерів»: «Шановні кавалери, візьміть себе в руки».

Раніше «Главком» писав, що Леся Нікітюк розповіла, як маги та відьми працюють на перемогу України. Представниця магічного світу, з якою поспілкувалась Нікітюк, розповіла, що особисто Путіна охороняє більше тисячі чаклунів, шаманів, відьом. Але наша перевага в тому, що українські відьми, хоч і в меншій кількості, все одно можуть їх перебороти, бо ми працюємо за ідею, а вони – за гроші.

Читайте також: «Золотий глобус» отримав індійський фільм, який знімали в Києві

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: