Леся Нікітюк розповіла, як маги та відьми працюють на перемогу України

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Конотопські відьми та карпатські мольфари об’єдналися заради спільної справи

Під час зйомок тревел-проекту «LeМаршрутка» (Новий канал) телеведуча Леся Нікітюк  дізналася, що нашу країну захищають понад 500 езотериків. У третьому сезоні проекту телеведуча подорожувала Україною, аби показати незламних українців. У кожному випуску вона знайомиться з «героями нашого часу» з різних галузей. Навіть найбільш неочікуваних.

«Війна йде на всіх фронтах. Не лише на військовому, волонтерському, економічному та інформаційному, а ще й на таємничому магічному фронті! – розповідає Леся Нікітюк. – Путін зберігає окультні артефакти нацистської Німеччини, звертається до відьом, аби проклинати своїх ворогів, а в капищах Сибіру шамани проводять старовинні обряди, щоб зробити його безсмертним. Кажуть, що без ритуалів не відбувається жоден наступ, жодна анексія, та навіть «жест доброї волі». І на цьому фронті з боку РФ воюють байкальські шамани, тувинські чаклуни та пітерські чорнокнижники».

Представниця магічного світу, з якою поспілкувалась у проекті Леся Нікітюк, розповіла, що особисто Путіна охороняє більше тисячі чаклунів, шаманів, відьом. Але факт в тому, що наші українські відьми, хоч і в меншій кількості, все одно можуть їх перебороти, бо ми працюємо за ідею, а вони – за гроші. «Моя наставниця об’єднала всіх відьом, темних магів, білих магів України, – розповідає жінка. – Я особисто вигадала магічний ритуал. От ми дивимося, що є тривога, стаємо з дівчатами, які знаходяться у різних місцях, у так зване «магічне коло» та ставимо захист. Наприклад, робили прозорий купол над Львовом. Запалюємо свічки та аромапалички, наливаємо воду, насипаємо туди сіль та звертаємося до богів».

«Загалом на магічний захист України зараз працює понад 500 людей. – Нарешті київські та конотопські відьми, карпатські мольфари та хмельницькі тарологи припинили змагатися, хто з них сильніший. Вони об’єдналися заради спільної справи, – каже Леся Нікітюк. – До цього можна ставитися по-різному, але, якщо ворог так робить, то чому б і нам не спробувати? Раптом допоможе! Ну, як то кажуть, не зашкодить точно».

До речі, багато ритуалів, які проводили українські чарівники, збігалися по часу з важливими подіями на фронті. «Після того, як ми викликали драконів, що топлять кораблі, затонув крейсер «Москва», – згадує чаклунка. – Або ж 30 березня був проведений темний ритуал, а за три-чотири дні після цього ворог тікав з-під Києва та області так, наче страх на них напав».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: